mi band 5 cn versiyon türkçe oluyormu globalden ne farkı var aliexpressten alacağım
M mrbyrm33 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Bayram Cihazım Mi 6 Yaş 27 Konum Mersin Katılım 19 Haziran 2017 Konular 12 Mesajlar 32 Tepkime puanı 3 Puanları 8 10 Mart 2021 #1 mi band 5 cn versiyon türkçe oluyormu globalden ne farkı var aliexpressten alacağım
Vita Es Morte Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Arif D. Cihazım Poco X3 N 6/128 Meslek Emniyet Müdürü Yaş 45 Konum Ankara Katılım 11 Ağustos 2020 Konular 8 Mesajlar 137 Çözümler 2 Tepkime puanı 52 Puanları 28 12 Mart 2021 #2 mrbyrm33' Alıntı: mi band 5 cn versiyon türkçe oluyormu globalden ne farkı var aliexpressten alacağım Genişletmek için tıkla ... Bende az önce aldım, Mi Fit ile eşleştirir eşleştirmez Türkçe oldu. Herşey gayet normal incelediğim kadarıyla.
mrbyrm33' Alıntı: mi band 5 cn versiyon türkçe oluyormu globalden ne farkı var aliexpressten alacağım Genişletmek için tıkla ... Bende az önce aldım, Mi Fit ile eşleştirir eşleştirmez Türkçe oldu. Herşey gayet normal incelediğim kadarıyla.
M mrbyrm33 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Bayram Cihazım Mi 6 Yaş 27 Konum Mersin Katılım 19 Haziran 2017 Konular 12 Mesajlar 32 Tepkime puanı 3 Puanları 8 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Vita Es Morte' Alıntı: Bende az önce aldım, Mi Fit ile eşleştirir eşleştirmez Türkçe oldu. Herşey gayet normal incelediğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Hocam kaç TL vergi çıktı
Vita Es Morte' Alıntı: Bende az önce aldım, Mi Fit ile eşleştirir eşleştirmez Türkçe oldu. Herşey gayet normal incelediğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Hocam kaç TL vergi çıktı
Vita Es Morte Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Arif D. Cihazım Poco X3 N 6/128 Meslek Emniyet Müdürü Yaş 45 Konum Ankara Katılım 11 Ağustos 2020 Konular 8 Mesajlar 137 Çözümler 2 Tepkime puanı 52 Puanları 28 16 Mart 2021 #4 mrbyrm33' Alıntı: Hocam kaç TL vergi çıktı Genişletmek için tıkla ... Ben elden aldım hocam