Soru Mı band 5 alarmlar siliniyor.

ucserin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Can
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
5
Mi fit uygulamasından alarm kuruyorum fakat bir süre geçtikten sonra benim alarmlarım yerine ilk geldiğinde ki alarmlar geliyor uygulamaya girince tekrar düzeliyor. Neden olduğunu bilen var mı?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Mi fit uygulamasından alarm kuruyorum fakat bir süre geçtikten sonra benim alarmlarım yerine ilk geldiğinde ki alarmlar geliyor uygulamaya girince tekrar düzeliyor. Neden olduğunu bilen var mı?
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mi Fit uygulaması sebep oluyor beklemekten başka bir çare yok. Yeni sürümlerde düzelecektir.

Oyla:

ucserin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Can
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mi Fit uygulaması sebep oluyor beklemekten başka bir çare yok. Yeni sürümlerde düzelecektir.
ben burdan apk indirmiştim buradaki apk da güncelleniyor mu?

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Hocam bayadır forumu takip edemedim. Ama modlu mi fit 4.6.0. band sürümü v1.0.2.08. böyle bir sorun yok bilginize

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Sorunlu sürüm 4.6.1 sürümüdür. Modlu 4.6.0 yükleyip güncellemeyi kapatıp son sürüm yazılım ile 4.6.0 kullanabilirsiniz. Fakat Mi Band 4 cihazlarda çözüm değildir.

Oyla:

ercantarum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Note8
Konular
0
Hocam bayadır forumu takip edemedim. Ama modlu mi fit 4.6.0. band sürümü v1.0.2.08. böyle bir sorun yok bilginize

Yok değil var. Modlu mifit 4.6.0 kullanıyorum. Mi fitte kurduğum alarmlar bazen kayboluyor. Mi fit e girip tekrar açıp kapatınca bilekliği geri geliyor bağlantı halindeyken. Sonra bileklikten açıp kapatıyorum. Ama şöyle bir şey var. Mifit e 3 bilekliğimi tanımladım.bir tanesini bağlı olarak kullanabiliyorum. İşe giderken mi band 2 ve ya mi band 3 nfc yi kullanıyorum. Mi band 5 nfc yi işe giderken kullanmak istemiyorum. Çünkü mikrofon zarar görsün su veya toz kaçsın istemem. Mikrofonu da kullanabiliyorum çünkü. Ai deste ği var. Çince hesap açtığım için şuan Çince çeviri dimleterek yapay zeka ekranda cevabı veriyor. Zamanla umarım Türkçe konuşarak hava nasıl bugün vesayre gibi sorulara yazılı cevabı verir.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Yok değil var. Modlu mifit 4.6.0 kullanıyorum. Mi fitte kurduğum alarmlar bazen kayboluyor. Mi fit e girip tekrar açıp kapatınca bilekliği geri geliyor bağlantı halindeyken. Sonra bileklikten açıp kapatıyorum. Ama şöyle bir şey var. Mifit e 3 bilekliğimi tanımladım.bir tanesini bağlı olarak kullanabiliyorum. İşe giderken mi band 2 ve ya mi band 3 nfc yi kullanıyorum. Mi band 5 nfc yi işe giderken kullanmak istemiyorum. Çünkü mikrofon zarar görsün su veya toz kaçsın istemem. Mikrofonu da kullanabiliyorum çünkü. Ai deste ği var. Çince hesap açtığım için şuan Çince çeviri dimleterek yapay zeka ekranda cevabı veriyor. Zamanla umarım Türkçe konuşarak hava nasıl bugün vesayre gibi sorulara yazılı cevabı verir.
Türkçe dil yapay zekaya hiçbir zaman gelmeyecek çünkü resmi olarak mikrofonlu cihazlar Türkiye'de kullanılmıyor. Alarm hatası ise bazı donanım revizyonlarında mevcut ve güncellemelerle düzelecektir

Oyla:
Üst Alt