Resimdeki hata yazıyor telefona bağlayamıyorum cihazı resetleyemiyorum. ne yapmalıyım
T turber Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Turan ÜMÜL Cihazım mi mix2 Yaş 50 Konum Eskişehir Katılım 18 Eylül 2018 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Eylül 2019 #11 Resimdeki hata yazıyor telefona bağlayamıyorum cihazı resetleyemiyorum. ne yapmalıyım Ekli dosyalar IMG_20190926_213940.jpg 3 MB · Görüntüleme: 24
kocakcompany Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Hüseyin Cihazım GM Discovery Yaş 29 Konum Hatay Antakya Katılım 30 Nisan 2020 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 30 Nisan 2020 #12 İyi günler mi band 4 ümde gün ile ay arasında nokta veya / yok yardim edebilecek var mı? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi günler mi band 4 ümde gün ile ay arasında nokta veya / yok yardim edebilecek var mı? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
çilekeş Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kadir Cihazım Redmi Note Yaş 33 Konum İstanbul Katılım 4 Ağustos 2016 Konular 87 Mesajlar 1.390 Çözümler 4 Tepkime puanı 841 Puanları 128 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 kocakcompany' Alıntı: İyi günler mi band 4 ümde gün ile ay arasında nokta veya / yok yardim edebilecek var mı? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... aygıt yazılım sürümünüz nedir, birde telefonunuz ios mu android mi
kocakcompany' Alıntı: İyi günler mi band 4 ümde gün ile ay arasında nokta veya / yok yardim edebilecek var mı? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... aygıt yazılım sürümünüz nedir, birde telefonunuz ios mu android mi