- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- LG G5
- Konular
- 0
Font dosyasını şimdi yükledim. Kullanıp deneyimlerimi yazarımDosyayı yarın size özelden göndereceğim.
Font dosyasını şimdi yükledim. Kullanıp deneyimlerimi yazarımDosyayı yarın size özelden göndereceğim.
Mi fit kalacak. Dosya linki yukarıda var yarın detaylı konu açılacakMiband4 var emoji ve büyük harf isterim. Mi fit i kaldırmam mı gerek? Nasıl kuracağım ve dosya nerede?
Detaylı konu açılacak.Öncelikle günaydın, bende mi band 5 var bende denemek isterim dediğiniz font dosyasını indirdim nasıl uygulayabilirim acaba
Modlu Mi Fit veya Notify mi kullanıyorsunuz ? Latin bildirimler aktif gibi gözüküyor.Font dosyasını yükledim. Değişiklikler bildirimlerde olmuş. Menü içerisinde herhangi bir değişiklik yok. Mesajlarda "Ş - Ç - Ğ - Ü - Ö" gibi harfler "s- c - g - u - o" olmuş. I harfi normal görünüyor diğerlerinden küçük değil. Orjinale göre daha güzel bir font. Emeğinize sağlık hocam.
Hem Modlu Mi Fit hem de Font dosyasını yüklemek için Notify & Fitness indirdim foumda verilen linkten. Whatsapp mesajları dediğim gibi "Ş - Ç - Ğ - Ü - Ö" gibi harfler "s- c - g - u - o" olmuş. I harfi hem küçük hem büyük normal boyutta.Detaylı konu açılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modlu Mi Fit veya Notify mi kullanıyorsunuz ? Latin bildirimler aktif gibi gözüküyor.
Modlu Mi Fit silip normal Mi Fit denermisiniz ? Denendi şuan herşey stabil çalışıyor. Resmi Mi Fit uygulamasında da deneyip yazın. Belki gözden kaçırdığımız bir hata vardır.Hem Modlu Mi Fit hem de Font dosyasını yüklemek için Notify & Fitness indirdim foumda verilen linkten. Whatsapp mesajları dediğim gibi "Ş - Ç - Ğ - Ü - Ö" gibi harfler "s- c - g - u - o" olmuş. I harfi hem küçük hem büyük normal boyutta.
Tamam şu anda normal görünüyor. Türkçe karakterler de görüntüleniyor. Mi yazılım ekibinden güzel yapmışsınız. Elinize emeğinize sağlık.Modlu Mi Fit silip normal Mi Fit denermisiniz ? Denendi şuan herşey stabil çalışıyor. Resmi Mi Fit uygulamasında da deneyip yazın. Belki gözden kaçırdığımız bir hata vardır.
Bu Mi Band 5'deki bir hatadan kaynaklanıyor. Yeni yazılım güncellemeleri ile düzeltilmesini bekliyoruz. Xiaomi Mi Band 4 ve 5 yazılımlarını şifrelemeseydi şuan orijinal Mi Band 4 ve 5'ten çok daha farklı cihazlar kullanıyor olacaktık.Tamam şu anda normal görünüyor. Türkçe karakterler de görüntüleniyor. Mi yazılım ekibinden güzel yapmışsınız. Elinize emeğinize sağlık.
Ayrıca bişey sorayım. Kardeşimde Mi Band 4 var ve sms mesajlarını band üzerinden okuyabiliyor. Ama bende Mi Band 5 te sms okuyamıyorum. Bu özellik gelecek mi yoksa ayrı bir mod ile mi yapılmış?