Yardım Mi band 4 ümün ekranı açılmıyor

Ardaa27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
İphone 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.9.34
Telefon Modeli
Xiaomi mi band 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba mi band 4 ümün şarjı %17 idi ve saate baktım. Sonra tekrar saate bakacakken kapanmıştı. Mi fite baktım %17 gözüküyordu şarja taktım ve %45 hala açılmadı alarm kurunca titriyor adımlarımı sayıyor ve sürekli nabız kontrolü açık ölçüyor ama ekran gelmiyor ne yapabilirim cihazı 1 aydır kullanıyorum.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Nasıl boşaltabilirim bataryayı tamamen

Beklemekten başka çareniz yok, nabız uygulaması, spor aktiviteleri gibi uygulamaları sürekli aktif tutun ki, boşalma hızlansın.
Özür dilerim, yukarıdaki mesajımda birşeyi atladığımı fark ettim. Eğer batarya bittikten sonra mi Fiti kaldırıp yeniden bluetooth eşleştirmesini yapmaya çalıştığınızda, bileklik üzerinden onay gerekecek. Eğer ekranınız yeni şarjdan sonra açılmazsa, Siz ekranı göremediğiniz için eşleştirme şansınız olmayacak. O yüzden görünen tek çözüm şu an için sadece şarjın bitip, ekranın açılabilmesini beklemek. Siz şarjın bitmesini bekleyip şansınızı bir deneyin, çözülmez ise yeniden bilgilendirin. Notify&Fitness üzerinden eşleştirmeyi kaldırmadan, birşeyler yapabilirmiyiz, deneyelim.Artık Mi band kullanmadığım için bazı şeyleri hatırlamada zorlandım. Kusura bakmayın.

Oyla:

Ardaa27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
İphone 7
Konular
1
Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Evet okudum ama dediğiniz uygulama ios için yok
IOS için AmazTools uygulaması var. Siz şuan için sadece bataryanın bitip yeniden az şarjla açılmasını bekleyin. Ekran açılmaz ise hiçbirşey yapmadan bilgi verin. AmazTools ile birşeyler yapmaya çalışalım. Olmaz ise servisin görmesi gerekecek.

Oyla:

Ardaa27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
İphone 7
Konular
1
IOS için AmazTools uygulaması var. Siz şuan için sadece bataryanın bitip yeniden az şarjla açılmasını bekleyin. Ekran açılmaz ise hiçbirşey yapmadan bilgi verin. AmazTools ile birşeyler yapmaya çalışalım. Olmaz ise servisin görmesi gerekecek.
Teşekkür ederim sizi yordum iyi akşamlar

Oyla:

Ardaa27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
İphone 7
Konular
1