- Adım
- Enes
- Cihazım
- Mi band 4
- Konular
- 1
Mi band 4 üm açılmıyor ne yapabilirim? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Şarjı bitmiş olabilir mi ? Ya da herhangi bir yazılım veya resource yüklemesinden sonra mı bu sorun ortaya çıktı ?Mi band 4 üm açılmıyor ne yapabilirim? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Gece en son baktığım da çalışıyodu sabah kalktığımda açılmadı şarja taktım yine açılmadı yaklaşık bir buçuk ay önce gece şarja taktım ve çıkarmayı unuttum ve bir gün sonra saat kendi kendine kapanmaya başladı hareket sensörü düzgün çalışmama ya başladı bir ya da iki gün sonra sorunsuz şekilde çalışmaya başladı ondan sonra da bu olayı yaşadım ve bileklik uzun süredir çalışmıyo bunun üstünden bir ya da iki hafta geçti başka bir adaptörle denemedim pc olmadığı için de takamadım pc ye.Şarjı bitmiş olabilir mi? Bilgisayara bağladığınız da tepki veriyor mu?
Farklı bir şarj aleti ve kablo kullanıp denediniz mi?
Forum kurallarımız gereği konu başlığınız içeriğine uygun olarak düzenlenmiştir.
Yeni konu açmadan önce Lütfen Forum kurallarına uygun olarak konu açınız.
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır..
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Bu verdiğiniz dosyaları indirip ne yapıcam?1- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
2- SonrasındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
3- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
4- Sonrasında sağ üstteki üç noktaya basarak Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
5-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
6- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp indirdiğimiz seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
7- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
8- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
bu yöntem ile önce bu dosyayı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sonra bu dosyayı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükleyin. sıralamaya mutlaka uyun yoksa bilekliğiniz birdaha açılmayacaktır. dosyalar orijinaldir garantiyi bozmaz
Ben uygulamayı sileli 2 ay falan oldu bluetooth bağlı olmadığı için arattım bileklik hiç bir tepki vermiyo.1- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
2- SonrasındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
3- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
4- Sonrasında sağ üstteki üç noktaya basarak Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
5-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
6- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp indirdiğimiz seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
7- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
8- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
bu yöntem ile önce bu dosyayı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sonra bu dosyayı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükleyin. sıralamaya mutlaka uyun yoksa bilekliğiniz birdaha açılmayacaktır. dosyalar orijinaldir garantiyi bozmaz
Bileklik şarjda iken bağlanıp işlemleri uygulayınBu verdiğiniz dosyaları indirip ne yapıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben uygulamayı sileli 2 ay falan oldu bluetooth bağlı olmadığı için arattım bileklik hiç bir tepki vermiyo.
Bileklik şarj da iken de bi yanıt vermiyoBileklik şarjda iken bağlanıp işlemleri uygulayın
cihaz hard brick olmuş. yetkili servise göndermekten başka çözüm yolu maalesef yok.Bileklik şarj da iken de bi yanıt vermiyo
Tmm sağolun teşekkürlercihaz hard brick olmuş. yetkili servise göndermekten başka çözüm yolu maalesef yok.