Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.Selam arkadaşlar. Mi band 4 türkçe ne zaman gelir. Global olarak.
Aslında geldi ancak brixk vs... Olaylarından dolayı gsri çekildi.
Manuel olarak türkçe yapmak isterseniz:
Stabil Sürüm: Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65
Beta Sürüm: Mod - Mi Band 4 Türkçe (Beta) v66-v68-v70-v71-v72
Firmwarelardan çok donanımla alakalı bence hocam.Niye bu kadar sıkıntı çıktı bu cihaz için resmi Türkçe de onu anlamadım pek Mi Band 3 de bu kadar sıkıntı edilecek bir durum yoktu diye hatırlıyorum hocam.
Firmwarelardan çok donanımla alakalı bence hocam.
Başka çince ve ingilizce olarak planlandığı için türkçe karakterliler için ayrı bir font lazımdı. Onun için ingilizce ve çince sorun çıkarmıyor diğer diller çıkarıyor. Bende orjinal font üzerine türkçe yaptım zaten (Yani ingilizce dil dosyalarını türkçeyle değiştim).
Mi Band 4 kullanıcıları resmen bahtsız bedevi. Aldığıma pişman olduğum 2. Cihaz oldu diyebilirim.
Ama bence mi band 5te huami dersini alır ve güzel şeyler ortaya koyar diye "umuyorum"
Hocam bir de kimse custom firmware yapmaya yanaşmıyor. Herkes resource yamalıyor. Mi Band 3te herkes takır takır özelleştirme yapıyordu.Bu açıdan düşünmedim evet ben halen daha çıkardıkları bu cihazı "Global" olarak da piyasaya sürdüyse yapmalı, yapmak zorunda ve bir çözümünü bulmalı diye düşünüyorum. Herşeyiyle mükemmel bu cihazın bu eksikliğinin olması üzücü dediğiniz gibi modifiye dosyalar ile Türkçe yapılıyor ama onu yükle onu kur yok o uygulamayı yükleyeceksin Mi Fit i kullanmayacaksın Mi Fit güncelleme yapmayacak derkende gelen birçok fw update den mahrum kalabiliyoruz bilemiyorum bu Xiaomi ne planlıyor.