- Adım
- Onur
- Cihazım
- Phone 6
- Konular
- 0
teşekkürler sizden gelecek güncellemeyi bekleyelim kolay gelsin...Aynen o sürüm için gelecek konu ona göre düzenlenecek
teşekkürler sizden gelecek güncellemeyi bekleyelim kolay gelsin...Aynen o sürüm için gelecek konu ona göre düzenlenecek
V. 1.0.5.55 BİN DOSYASINI PAYLAŞIR MISIN LÜTFENModifiye edilmiş Mi Fit uygulamasını kullanınca
Mi Band 4 cihazım otomatikmen V.1.0.5.22 sürümüne düşüyordu. V.1.0.5.22 sürümünün .bin dosyasını yüklesem bile cihaz "Connect to Mi Fit Update Again" hatası veriyordu. Orjinal Mi Fit uygulamasını kullandım+ Mi Bandage uygulamasını indirdim ve N&F üzerinden V.1.0.5.55 sürümün .bin dosyasını yükledim ve Mi Bandage üzerinden dili Polski yaptım ve cihaz Türkçe oldu. Teşekkürler
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resource sürümü olarak geçiyor onlar bazı güncellemelerde textler değişmiyor ama bazılarında değişiyor siz sadece konuda hangi yazılım yazıyor ise ona yükleyin şuanda 1.0.5.55 v56 Res kulaniyor yeni sürüm için güncelleme yakında gelecekbu V56 V60 nedir nerede yazıyor bende
Aygıt Yazılım Sürümü V1.0.5.66 yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu V60 sizlerin yaptığı birşey mi yoksa firmanın kendisinin ürettiği yazılım mı?
V1.0.5.55 için buyrun hocam:Mi fit 1.0.5.66 sürüm yükseltti. Artık İngilizce oldu yine.
Verdiğiniz dosya 1.0.5.55 içindi buna olmuyor.
Lütfen gerekli uyarlamayı 1.0.5.66 içinde yapar mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
V. 1.0.5.55 BİN DOSYASINI PAYLAŞIR MISIN LÜTFEN
bunu yayınlayan xiaomi mi siz misiniz onu anlamadım?1.0.5.66 için V60 Res Dosyası yayınlandı.
nereye nasıl yüklediniz? ne çok güzel oldu? yardımcı olur musunuz?İşe yarıyor tabi ben şimdi yükledim çok güzel oldu