- Adım
- Selahattin
- Cihazım
- Xiaomi mi6
- Konular
- 0
Aynen ben de de oylrtürkçe oldu ama gelen arama olunca test 225 yazıyor bilgisi olan varmı ?
Aynen ben de de oylrtürkçe oldu ama gelen arama olunca test 225 yazıyor bilgisi olan varmı ?
Aynen bende bu gün yaptım az önce denedim test 225 yazıyortürkçe oldu ama gelen arama olunca test 225 yazıyor bilgisi olan varmı ?
Bendeki de çin sürüm ama sen yapammışsın orjinal mi fit uygulamasını sil orada ki ilk linki indirBende çin versiyonu var yüklemeyi denedim yüklemedi.
Koca bir firma olabilir ama ucuz bir firma, ürünleri de öyle, müşteri hizmetleri de öyle. Mi band 4 seçme nedeni alabileceğim en ucuz akıllı bileklik olduğu için. Adamlar yarım yamalak herşeyi eksik ürün çıkarıyor, kim bilir kaç ay sonra Türkçe dil desteği gelecek. Kasımı bulacaktır en iyi ihtimalle. Xiaomi ürününü kaliteli olduğu için aldığını söyleyen bir kişi bile tanımadım. O yüzden ucuz olduğu için katlanacağız. Boşuna ucuz etin yahnisi yavan olur dememişler.Koca Xiaomi bu kadar basit bir işi yapmıyorsa yazıklar olsun. Böyle bir cihaza farklı dilleri yazmak ne kadar zor olabilir ki?