- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 27
Firmware resourceFw ne demek res ne demek
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Firmware resourceFw ne demek res ne demek
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
türkçe karakterler zaten 2 güncelleme önce düzeltildi. buradaki uğraşanların amacı menüdeki 5-6 kelimeyi türkçe görmek.Sadece fontu değiştirerek türkçe karakterlere kalıcı çözüm bulabiliyor muyuz? İngilizce kullanmaya okeyim, tek sorunum karakterler. Güncellemelerle vs kaybolmayacak şekilde ayarlanabilir mi karakter sorunu?
Ben bugün aldım mi band 4'ü, bütün güncellemeleri yaptım ama karakterler sıkıntılı halatürkçe karakterler zaten 2 güncelleme önce düzeltildi. buradaki uğraşanların amacı menüdeki 5-6 kelimeyi türkçe görmek.
İlerde baya birşeyler gelir bence mi band 4e yabancı kaynakları gezdiğim de tema bile yapmışlar mi band 4e baya geliştiriciler çalışıyorŞu beta herkese geldikten sonra tek derdimiz emoji ler olacak. Bunda el atarlar inşallah
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema olayı bayadır var hocam renkli ekran olması sebebiyle olamaması zaten hata olurdu çok eksiği kalmadı sayılır üstüne daha ne koya bilirler merak ediyorum açıkçasıİlerde baya birşeyler gelir bence mi band 4e yabancı kaynakları gezdiğim de tema bile yapmışlar mi band 4e baya geliştiriciler çalışıyor