Rehber Mi Band 4 Türkçe 1.0.7.04 (Beta) (Tam yazılım)

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
Hocam işlemleri yaparken cihazın ilk sürümde olması veya orjinal bir sürüm kullandığına dikkat edin.Modlu sürümlerde yükleyince "NABIZ" yazısını "Nabiz" olarak yazıyor zaten ordan anlaşılıyor.

En son anlattığınız yöntemi kurdum ve "Nabız" olarak yazıyor. Harfler Büyük değil. Nedir şimdi bende ki durum?

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
En son anlattığınız yöntemi kurdum ve "Nabız" olarak yazıyor. Harfler Büyük değil. Nedir şimdi bende ki durum?
Hocam harfler hiçbir zaman büyük olmuyor zaten. :) Bileklikten ayarlar kısmına girip "hakkında" kısmına gelince orada sürüm yazıyor zaten "1.0.7.04" olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orada belirtmek istediğim "Nabiz" olarak yazıyorsa modlu sürümdür. Ama "Nabız" ise 1.0.7.04 sürümüdür.

Son düzenleme:

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
Hocam harfler hiçbir zaman büyük olmuyor zaten. :) Bileklikten ayarlar kısmına girip "hakkında" kısmına gelince orada sürüm yazıyor zaten "1.0.7.04" olması lazım.

orada belirtmek istediğim "Nabiz" olarak yazıyorsa modlu sürümdür. Ama "Nabız" ise 1.0.7.04 sürümüdür.
dediğiniz gibi 1.0.7.04 gözüküyor. Tekrar teşekkür ediyorum yardımların için

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Hocam aslında zor değil aşama aşama anlattığım için herkes korkarak yapıyor. Acaba cihaz bozulurmu diye . Oyuzden size öyle geliyor. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Hocam aslında zor değil aşama aşama anlattığım için herkes korkarak yapıyor. Acaba cihaz bozulurmu diye . Oyuzden size öyle geliyor. :)
Hocam yeni aldım zaten bozulursa babam içimden geçer

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma158

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Oneplus 6t
Konular
0
Benim şuanki sürüm 1.07.44, bu halde Türkçe yapabilir miyiz?

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Benim şuanki sürüm 1.07.44, bu halde Türkçe yapabilir miyiz?
Evet hocam sizin sadece dil kısmını yüklemeniz yeterli olacaktır. Eğer olmadıysa yazılımı yükleyebilirsiniz.
"Yazı Tipi" ne basarak güncelleyebilirsiniz.

Quaresma158

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Oneplus 6t
Konular
0
Evet hocam sizin sadece dil kısmını yüklemeniz yeterli olacaktır. Eğer olmadıysa yazılımı yükleyebilirsiniz.
"Yazı Tipi" ne basarak güncelleyebilirsiniz.
Yaptım sonunda teşekkür ederim. Modlu mi fit uygulamasını kurmak şart ama, aksi halde otomatik olarak güncelleme yapıp yine İngilizceye dönüyor.

jazzeerrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Korhan
Cihazım
ZTE axon 7
Konular
0
(SORUMLULUK MUTLAKA SİZE AİTTİR. CİHAZINIZDA YAŞANAN SORUNLAR İÇİN LÜTFEN BENİ SORUMLU TUTMAYIN)

Herkese iyi günler..
Öncelikle forumda yaptığım araştırmalar sonucunda mi band 4 için farklı yazılım güncellemeleri buldum fakat hiçbiri karakter sorununu çözememişti.
Karakter sorunu: (ı-ş-ğ-g) gibi harflerin mi band ekranında gözükmemesi.

--->Bu sorun Xiaomi tarafından gelen güncelleme ile giderildi fakat güncelleme şuan beta sürümünde.

Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar var fakat onlarda bu sorun giderildi mi bilemiyorum?
Yinede konuyu açma gereği duydum.
Adım adım sizlere açıklayacağım

1.Adım:
--> Mi band 4'ten ayarlara girip fabrika verilerine sıfırlayın (eğer aldığınızda bu yana Türkçe yamaları yapmadıysanız bu işlemi yapmanıza gerek yok)
--> Ardından Mi Fit'e girerek cihazı yeniden eşleştirin.(Cihazı sıfırladığınız için yeniden bağlantı kurmak isteyecektir)

Not:Modlu Mi Fit Kullanmanızı öneririm.

2.Adım:
--> Notify and Fitness For Mi band uygulamasını Play Store'dan yükleyin
--> Notify and Fitness'dan tüm ayarları yaptıktan sonra
Ayarlar>Araçlar>Mi band ürün bilgisini güncelleyin. Bölümüne girin.

3.Adım:
-->birçoğumuzun sürümü 1.0.6.16.

-->Buradan "Son Ürün Yazılımı" butonuna basarak "1.0.7.04 beta " sürümünü indiriyoruz.

4.Adım:
-->Bütün dosyaları tarayacak ve size "Nelerin Güncelleneceğini Seçin" diye bir bölüm oluşturacaktır.

<<<< EN ÖNEMLİ KISIM >>>>
-->Burada ilk olarak " 1/1 Yazılım ->1.0.7.04 " bölümü seçerek güncelleyin.
-->Güncelleme bittikten sonra bilekliğiniz yeniden mi fit e bağlanın diye bir uyarı verip bağlantıyı kesecektir.
-->Buradan yeniden mi fit e girip tekrardan (Sıfırdan eşleştirdiğimiz gibi) bilekliği aratıp eşleştiricez.
-->Ardından bileklik yeniden açılacak fakat yeniden Notify and Fitness'dan
"2/2 Kaynaklar-->66" yı seçerek güncelleyin.
"Yazı Tipi ->2" seçerek onuda güncelleyin
Ve işlem tamam.

Şuanda bilekliğiniz Türkçe olması lazım.
Eğer olmadıysa Mi Fit ve Notify and Fitness uygulamasının dil ayarlarının
"Varsayılan" veya "Türkçe" olduğundan emin olun.

==SON OLARAK==
Notify and Fitness uygulamasını silebilirsiniz.uygulamaya gerek kalmadan sadece mi fit i kullanabilirsiniz.

İyi Günler..

Selamlar
geçen hafta içi band 4 aldım ilk kurulumda 1.0.7.14 sürümü otomatik olarak güncellendi. türkçe seçeneğinin gelmediğini kullanmaya başladıktan sonra gördüm hemen forumlara baktım nasıl türkçe yapabilirim diye. senin anlatımını gördüm. notify and fitness uygulamasını band 2 varken de kullanıyordum.
dün gece yatarken notify and fitness uygulamasını kurcalamaya başladım güncelleme adımına tıkladığımda 1.0.7.04 global beta sürümünü çıkarttı karşıma. indirdim daha sonra güncelleme adımlarında ilk önce kaynakları yükle dedim bende görünene kaynak sayısı 68 idi güncelleme de 66 idi yinede yükle dedim 5 dk kadar sürdü sanırım bu adım. daha sonra yazılımı da güncellemelisiniz uyarısı verdi ve 1.0.7.14 sürümünden 1.0.7.04 sürümünü yükledim. ve direk türkçeye çevirdi. ayrıca direk notify and fitness uygulamasından watchfaces leri otomatik güncelleyebiliyorum. çok süper bir uygulama gerçekten

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Selamlar
geçen hafta içi band 4 aldım ilk kurulumda 1.0.7.14 sürümü otomatik olarak güncellendi. türkçe seçeneğinin gelmediğini kullanmaya başladıktan sonra gördüm hemen forumlara baktım nasıl türkçe yapabilirim diye. senin anlatımını gördüm. notify and fitness uygulamasını band 2 varken de kullanıyordum.
dün gece yatarken notify and fitness uygulamasını kurcalamaya başladım güncelleme adımına tıkladığımda 1.0.7.04 global beta sürümünü çıkarttı karşıma. indirdim daha sonra güncelleme adımlarında ilk önce kaynakları yükle dedim bende görünene kaynak sayısı 68 idi güncelleme de 66 idi yinede yükle dedim 5 dk kadar sürdü sanırım bu adım. daha sonra yazılımı da güncellemelisiniz uyarısı verdi ve 1.0.7.14 sürümünden 1.0.7.04 sürümünü yükledim. ve direk türkçeye çevirdi. ayrıca direk notify and fitness uygulamasından watchfaces leri otomatik güncelleyebiliyorum. çok süper bir uygulama gerçekten
Ben Notify and Fitness'ı kullanmıyorum mi Fit bana yetiyor. Fakat internetten modlu Notify and Fitness pro bulabilirseniz onu tavsiye ederim. Pro özellikleri kullanabilirsiniz. :)

Yaptım sonunda teşekkür ederim. Modlu mi fit uygulamasını kurmak şart ama, aksi halde otomatik olarak güncelleme yapıp yine İngilizceye dönüyor.
Modlu mi Fit i kurduktan sonra kaldırıp normal mi fiti yükleyebilirsiniz. Eğer programa gunvenmiyorsanız :) sonuçta güvenlik açığı olabilir uygulamayı ben modlamadım.

Üst Alt