Soru Mi Band 4 sorularım

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Merhaba bileklik dün elime ulaştı trendyoldan 164 liraya aldım gğncel iletişim garantili.
1. Sorum bildirimler srekli gelmiyor bazen gelşyor bazen gelmiyor nasıl düzeltiriz?
2. Bileklikten müzik açamıyorum. Telefondan müziği başlatırsam bilekliktenn durdurup başlatabiliyorum lakşn dşrek bileklikten deneyince no music vs yazıyor. Nasıl çözeriz
3. Stabiliteyi bozmadan orijinal şekilde türkçe karakter ekleyebiliyor muyuz?

Ekli dosyalar

• 15726116903298430724708795786611.jpg
    15726116903298430724708795786611.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 33

eraypolat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
eray
Cihazım
samsung note 9
Konular
0
sen cok yanlıs anlamıssın muzık olayını. ordan baslatamıyorsun zaten. telefondan muzk programını actıktan sonra kullanabılırsın orayı. onun dısında olmaz

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
1. Tüm bildirimlere izin verin
2.Olay zaten bu. Ortada sorun yok.
3. Stabilite bozulur ancak ekleyebilirsiniz.

bercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Merhaba bileklik dün elime ulaştı trendyoldan 164 liraya aldım gğncel iletişim garantili.
1. Sorum bildirimler srekli gelmiyor bazen gelşyor bazen gelmiyor nasıl düzeltiriz?
2. Bileklikten müzik açamıyorum. Telefondan müziği başlatırsam bilekliktenn durdurup başlatabiliyorum lakşn dşrek bileklikten deneyince no music vs yazıyor. Nasıl çözeriz
164₺ nasıl aldınız ?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hayırlı olsun öncelikle. Arkadaşlar gereken cevabı vermişler ancak tekrarlamak gerekirse Mi Fit uygulamasına tüm izinleri verin, bileklikten müzik açamıyorsunuz telefondan açılan müziği durduruyor oynatıyor veya önceki sonraki parçaya geçiş yapıyorsunuz başka bi işlevi yok. Türkçe karakter konusunda herhangi bir stabilite sorunu yaşamazsınız resmi olarak yayınlanmış değil şuan için bazı dil dosyaları üzerine oynama yapılıyor talimatlara uyarak yüklerseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
2 3 defa denedim lakin mi fit downgrade etti tekrar. Peki bu bildirim ekranındali mi fiti kaldırsam etkilermi bildirim gelmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banada xiaomi türkiye garantili diye sattılar lakin güncel teknoloji garantili çıktı kuponla 164 oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-02-19-15-18-278_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2019-11-02-19-15-18-278_com.whatsapp.jpg
    264,4 KB · Görüntüleme: 13

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
2 3 defa denedim lakin mi fit downgrade etti tekrar. Peki bu bildirim ekranındali mi fiti kaldırsam etkilermi bildirim gelmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banada xiaomi türkiye garantili diye sattılar lakin güncel teknoloji garantili çıktı kuponla 164 oldu

Üzerine uzun bastığınızda tik çıkması lazım oradan kapatabilirsiniz bende onun öyle görünmesine gıcık kaptığım için kapatıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum bildirim gelmesine engel olmuyor yani yeterki uygulamaya tüm erişim iznini verin ve pil tasarrufu adına kısıtlanmamasını sağlayın.

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Tüm bildirimleri aç. Bende sorunsuz geliyor. Ayrıca Firmware Update leri de yap kesinlikle.

Bileklikten müzik açılmıyor. Öyle bir özelliği yok. Sadece müzik değiştirip, ses düzeyini değiştirebiliyorsun.

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Üzerine uzun bastığınızda tik çıkması lazım oradan kapatabilirsiniz bende onun öyle görünmesine gıcık kaptığım için kapatıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum bildirim gelmesine engel olmuyor yani yeterki uygulamaya tüm erişim iznini verin ve pil tasarrufu adına kısıtlanmamasını sağlayın.
Bu notify fitness nedir peki mi fitten iyimi

Üst Alt