Kullanımınızda önemli. Örneğin otomatik nabız ölçümü açıksa veya bileklik ekranını uzun süre açık tutuyorsanız bundan da olur. Bunlar yoksa bir gariplik var demektirBir hafta değil 1 günde tam doludan %58e düştü. 1 haftada 3. Şarjım.
1gunde okadar sarj gitmesi hiç normal degil hocam ne açık olursa olsun 30,40 gun arasi sarji giden bir urun bu, bizdede surekli acik cihaza bagli gunde 100kere ekrani acip bakiyoruz. Sarji bittiginde yeniden doldurup kontrol edin. Sarj aletiyle degil pc den usb ile sarj edinCihazı alalı 1 hafta oldu 1.0.9.48 sürüm kullanıyorum. 5 etkinlik hatırlatıcı, gelen arama ve WhatsApp bildirim açık ama dün tam şarj ettim, bugün %58 bu normal mi, yoksa değişim mi istemeliyim?
Bileklikte hangi sürüm yüklû hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim pil durumu iyi herhalde
Son sürüm 1.0.9.48 gibi bir şeydiBileklikte hangi sürüm yüklû hocam
Bendeki 1.0.9.42 bu kadar gitmediSon sürüm 1.0.9.48 gibi bir şeydi
Aktif kullanıyorsanız normaldir hocam neredeyse hep koluma takılı sadece 3 alarm açık şekilde gitti. Ve her zaman telefona bağlı değildi. Yaklaşık 6 gün hiç ellemeden durmuştur masamda belki bu yüzdenBendeki 1.0.9.42 bu kadar gitmedi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir