- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.249
Konu sabitlendi teşekkürler hocam
Hocam öyle bir durumla karşılaşmadım. fatihkucmen hocamın verdiği linkteki uygulamayı deneyin.indirdiğim temanın içerisindeyim ama bin dosyası olarak çıkmıyor bende? sadece png var.
Hocam öyle bir durumla karşılaşmadım. fatihkucmen hocamın verdiği linkteki uygulamayı deneyin.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düzelttim hocam farklı klasöre bin'li versiyonunu atıyormuş. ama indirdiğim tema animasyonlu görseldede animasyon var ama saatte animasyon olmadıMI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam temada saat geçtikçe (10:30'dan 14:42'ye atlayınca vs.) Mario hareket ediyor. İsterseniz deneyin böyle olmazsa bildirin.düzelttim hocam farklı klasöre bin'li versiyonunu atıyormuş. ama indirdiğim tema animasyonlu görseldede animasyon var ama saatte animasyon olmadı
bu temayı indirdimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam temada saat geçtikçe (10:30'dan 14:42'ye atlayınca vs.) Mario hareket ediyor. İsterseniz deneyin böyle olmazsa bildirin.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle gözüküyor hocamyorumlardada yazınca heralde tema sorunudur diye düşündüm, biz uyuduğumuzda mario hareket edecek desene
Nereden yapıldığını bulamadım bir resim atsanız yada kısa bir video cekseniz nasıl olurHocam bu vermiş olduğum linkteki uygulamayı da denemenizi tavsiye ederim. Güzel wf leri tek tık ile değiştirmek mümkün.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi