Yardım Mi Band 4 Müzik Kontrolü

Harundgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi band 4 son sürüm
Telefon Modeli
Mi band 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,herkese iyi akşamlar.
Ben bir yıl kadar bir süredir Mi Band 4 Akıllı Bileklik kullanıyorum. Bileklikten memnunum fakat dün bir sorunla karşılaştım. Düne kadar bilekliğimin anadayfasındayken sağa kaydırınca müzik kontrol butonları geliyordu halen daha geliyor ama bir örnek vererek sorunu size anlatayım.
Mesela telefonumdan bir müzik açtım daha sonra bileklikten müziği durdurdum ve müzik kontrol yerinden çıkıp nabzımı ölçtürdüm. Daha sonra müzik kontrol yerine geldiğim de şalan müzik yok uyarsını alıyordum. Ama telefonumun bildirim panelinde halen daha müzik değiştirme bildirimi falan var. Düne kadar telefonum da müzik kontrol bildirimi olma şartıyla müzği durdurduktan bir saat sonra bile girsem yine devam ettirebiliyordum ama din böyle bir sorunla karşılaştım. Bilekliği nşka cihazla eşleştirdim ve tekrar denedim başka cihaz ile kullanırken bu sorun ortadan kalkıyor ama kendi cihazım da sorun devam ediyor. Mi fit uyygulamasının veriyi temizledim sildim farklı hesap açtım bilekşiği eşleştirdim falan ama halen düzelmedi:(
Neyse umarım sorunumu anlatabilmişimdir ve umarım bana yardımcı olan birileri çıkar. Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın iyi günler diliyorum hoşçakalın.

Üst Alt