- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi Band 2-4
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.4
- Telefon Modeli
- iPhone 6
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkese merhbalar. Forumunuzu yeni fark ettim ve aranıza katıldım. Fanatik olmasam da xiaomi markasını beğeniyor ve genellikle (dürüst olmak gerekirse Apple ürünlerini alamadığım durumlarda 2. tercihim olarak)tercih etmeye çalışıyorum. Eski mi band 2 ve şimdi de mi Band 4 kullanıcısıyım ve bilekliğe iPhone 6 ile bağlanıyorum. Gördüğüm kadarıyla ios desteği biraz daha zayıf kalıyor androide kıyasla. Çok uzattım, kusursuz bakmayın. SORU KISMINA gelecek olursak. 1.si miband 4 ekranında, mi fit’in facebook kendi desteklediği uygulamalar arasında ve hatta messenger iconunun gayet güzel bir şekilde çıkmasına rağmen facebook ikonu saat üstünde APP şeklindeki diğer uygulama kategorisindeki uygulamakta gibi görünüyor. Bir tek bende mi böyle diye merak ettim ve varsa çözümünü tabi. Bunun yanında mi band2 cihazımdayken sağlık ve mi fit uygulamaları birlikte çalışabilirler farkettim ki sağlık uygulaması şuan veri almıyor. Sanırım mi fit uygulamasının son güncellemesinden sonra böyle oldu. Bunu yeniden birlikte çalışacak yani veri alacak hale getirmenin biri yolu var mıdır? Bu ikisi kafamı en çok kurcalayan 2 soruydu. Bunları. Yanında bir başka sorum ise şarj süresinin sensörleri ortalama ayarlarda kullanmama rağmen 2 günde %25 kadar gitmesi. Bu durumda 4, bilemedin 5 gün sürecek şarjı ki bu da mantıklı değil gördüğüm kadarıyla. Bilekliğimde bir sorun mu var sizce? Uygulama kapalıyken yapmadığı (güncel hava sıcaklığı ve telefonu bulma gibi) şeyleri uygulama kapalı ama bluetootha bağlıyken yapmasını sağlamanın bir yolu var mı? Son olarak; ürün hediye olarak geldiği için Türkiye’den global versiyon olarak elime geçti. Sizce NFC ve sesli komut konusunda çok şey kaçırıyor muyum? Son olarak, Şimdiden buraya kadar okuyan ve yardımcı olan/olmaya çalışan herkese teşekkür ederim 
Son düzenleme: