Yardım Mi band 4 güncelleme sonrası kafayı yedi

Cihan5.56

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V1.0.9.22
Telefon Modeli
Mi Band 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arakadaşlar Xiaomi Mi6 model telefonum var, mi band 4'ü telefonuma bağlayıp güncellemesini yaptıktan sonra bilekliğin bütün yazıları çince oluyor, ayrıca karakterler iç içe giriyor, nabız sensörü hiç durmadan çalışmaya başlıyor, kısacası bileklik deliriyor.
Aynı bilekliği kardeşimin Huawei P20 Lite model telefonuna bağladığımda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor. Sizce sorun nedir ? İki telefonda da Google Play Mi fit uygulaması üzerinden işlem yapılıyor.

Ekli dosyalar

• 83587782_1407048266121815_4890563394622455808_n.jpg
    83587782_1407048266121815_4890563394622455808_n.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 25

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Arakadaşlar Xiaomi Mi6 model telefonum var, mi band 4'ü telefonuma bağlayıp güncellemesini yaptıktan sonra bilekliğin bütün yazıları çince oluyor, ayrıca karakterler iç içe giriyor, nabız sensörü hiç durmadan çalışmaya başlıyor, kısacası bileklik deliriyor.
Aynı bilekliği kardeşimin Huawei P20 Lite model telefonuna bağladığımda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor. Sizce sorun nedir ? İki telefonda da Google Play Mi fit uygulaması üzerinden işlem yapılıyor.
Geçen gün bende de aynısı oldu. Ben mifit beta kullanıyordum orada band 4 Türkçe olmuştu. Bende betayı silip orjinal mifit yükledim fakat güncelleme var deyip otomatik çince yaptı. Bende tekrar mi fit betaya döndüm. Şimdi Türkçe kullanıyorum

Oyla:

Cihan5.56

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen gün bende de aynısı oldu. Ben mifit beta kullanıyordum orada band 4 Türkçe olmuştu. Bende betayı silip orjinal mifit yükledim fakat güncelleme var deyip otomatik çince yaptı. Bende tekrar mi fit betaya döndüm. Şimdi Türkçe kullanıyorum
Beta sürümü indirdim, güncelleme yapmıyor deli oldum

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Beta sürümü indirdim, güncelleme yapmıyor deli oldum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ayarlar kısmında force language turkish ve online update seçilimi

Oyla:

erzey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Note 9
Konular
0
Dostum aynı hata bende de var. Ekran tamamıyla farklı bir dilde oldu ve hiçbir sekme düzgün çalışmıyor. Bileklik şu an için çöp oldu. Herhangi bir çözüm bulan var mı acaba?

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Dostum aynı hata bende de var. Ekran tamamıyla farklı bir dilde oldu ve hiçbir sekme düzgün çalışmıyor. Bileklik şu an için çöp oldu. Herhangi bir çözüm bulan var mı acaba?

Bu mesajdaki işlemleri yapın. Dosyayı indirin ve işlemleri sırası ile yapın. Anlatılanları sırayla yaptığınızda sorunsuz Türkçe olacaktır.

Oyla:

Cihatmrdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.1.1 naout
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Benim band 4de böle oldu çok uğraştım yapamadım sen bulursan banada yardımcı olursan sevinirim

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Benim band 4de böle oldu çok uğraştım yapamadım sen bulursan banada yardımcı olursan sevinirim
Buyrun çözüm

Oyla:

Cihatmrdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.1.1 naout
Cihazım
Mi 6
Konular