Yardım Mi band 4 eşleştirme yardım

GKNSRN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi redmi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam arkadaşlar her yeri aradım taradım çözemedim. Bilekliğim iPhone ile eşti sorunsuz kullandım. Mi 8 pro telefon alınca iPhone ile eşleştirmeyi kaldırmadan mi fit programı sildim dolayısıyla yeni telefon ile eşleştirmeyi yapamadım. iPhone ile de eslesmiyor artık. Bluetooth ayarlarından unut dedim sildim yükledim ne yaptıysam olmadı. Pair first yazıyor başka bir şey olmuyor. Eşleştirmeyi yapacakken bilekliği sıfırlayın diyor. Sıfırlanmiyor da pair first ekranda kaldı öyle 1 haftadır arıyorum cevap yok. İnternette Yazılanların hepsini denedim. Şarji full yapmayı da denedim. Olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Emirhan akyl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Garantiye gönderdim yeni cihaz ile değişim yaptılar. Onlar bile yapamadı yani.
Reis düzelebildimi yenisini gönderdilermi bendede aynı durum var düzelmiyor yiğenime verdim 5 dakika içine etti resmen şuan vaziyet kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye gönderdim yeni cihaz ile değişim yaptılar. Onlar bile yapamadı yani.
şuan mi fit uygulamasındaki hesabı kaldırıp tekrar kurdum ilk dakikadan cihazla eşleşti hata düzeldi reis

Son düzenleme:
Oyla:

GKNSRN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi redmi 8
Konular
2
Reis düzelebildimi yenisini gönderdilermi bendede aynı durum var düzelmiyor yiğenime verdim 5 dakika içine etti resmen şuan vaziyet kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan mi fit uygulamasındaki hesabı kaldırıp tekrar kurdum ilk dakikadan cihazla eşleşti hata düzeldi reis
Seninki bizimki gibi olmamış her yolu denedim ben

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
ben factory reset ile çözdüm, mi fit uygulamasına Google ya da Mi hesabınızı bağlamayı deneyin

Oyla:
Üst Alt