Soru Mi band 4 Deniz suyu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam mükemmel bir yüzücü değilim ama suyun altından gitmeyi seviyorum baya baya girip çıktım kendisi ile hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar. Hatta ilk gireceğim de yanımdaki ler de çıkar su alır filan dediler ama 50 metreye kadar yazdığına göre sıkıntı olmaz diye düşündüm ve girdim. Normal şartlar da zaten almaması lazım cihazın kendi içinde yüzme için menü bile var. Sadece havuz için olmasa gerek

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, şaka yapıyorum... Ben bu Çin mallarına pek güvenmiyorum, bende Amazfit Verge var ama onunla denize girmedim henüz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Bamiki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Sony
Konular
0
Defalarca girdim daldim dibe daldim 5 6 metre hic birsey olmadi casio saatim vardi zamaninda o bile su kacirmistida bu kacirmadi band4un parcalanma videolarını izle bence bu saat 60 metrede bile zor su kaciririr.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam, şaka yapıyorum... Ben bu Çin mallarına pek güvenmiyorum, bende Amazfit Verge var ama onunla denize girmedim henüz

Yok Hocam şaka yaptığınız biliyorum o cihaz bende de olsa bende girip girmem kokusunda biraz düşünürdüm ama su alacağını hiç sanmıyorum bir test de sizden bekliyoruz

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yok Hocam şaka yaptığınız biliyorum o cihaz bende de olsa bende girip girmem kokusunda biraz düşünürdüm ama su alacağını hiç sanmıyorum bir test de sizden bekliyoruz

Deniz mevsimi geçti, seneye artık

darkseel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Defalarca girdim daldım çıktım 4-5 metre kadar birşey olmadı çıkınca da duşta çıkarmadan yikandim 2.5 aydır kullanıyorum daha birşey olmadı 50metre diyorlar bir bildikleri vardır ki diyorlar Xiaomi boş bir marka değil gönül rahatlığıyla kullanılabilir

Kenan.nlkrn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
İphone 6
Konular
0
Deniz suyu filan işlemiyor hocam rahat olun. Çok defa denize mi band 4 ile girdim.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildip
Ben girdim denize girdiğim gib yok oldu cihaz ekran açılmıyor güya su geçirmez pirinçe yatırdım şarja taktım yatırdıktan sonra tine açılmadı

CorozeB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sahin
Cihazım
gm8
Konular
0
Bendende referans olsun. geçen sene tüm yaz girdim bu sene 3 defa gittim hiç bir sorun teşkil etmedi. hatta geçen hafta suyun içinde titreşim başladı baktım babam arıyor :))

Üst Alt