- Adım
- Mehmet Ali
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Android Developer
- Konular
- 5
Hani ekg çekecekti tansiyon ölçecekti
Bunlar bileklik ve saat için imkansız şeyler.
Hani ekg çekecekti tansiyon ölçecekti
Apple watch de var imkansız değilBunlar bileklik ve saat için imkansız şeyler.
Apple watch de var imkansız değil
Hocam sadece şu an amerikada kullanılıyor diye biliyorum. Hatasıza çok yakın derecede yapabiliyormuş test editmişte. Bende sağlıkçıyım ilk başka yok öyle şey diyodum. Şimdi herşey yazılım yapay zeka olarak karşımıza çıktığı için acaba nabız üzerinden mi bişeyler algılayıp ordan yola çıkıyor bilemiyorum.Hocam asıl olarak sağlıkçıyım EKG dediğimiz şey göğüs üzerine 6 adet elektrot, el ve ayak bileklerinede birer adet elektrot konularak toplamda 10 adet elektrot ile kalpten gelen titreşime göre kalp grafiğinin çekilmesidir bunun için kullanılan cihazlar pahalı cihazlardır bunu bir saat mi yapacak. Tansiyon neyse ölçtü diyelim EKG imkansız ha çekiyorsada EKG bölümünü kapatsınlar hastanelerde.
Muhtemelen tek derivasyon üzerinden bakıyordur.Hocam sadece şu an amerikada kullanılıyor diye biliyorum. Hatasıza çok yakın derecede yapabiliyormuş test editmişte. Bende sağlıkçıyım ilk başka yok öyle şey diyodum. Şimdi herşey yazılım yapay zeka olarak karşımıza çıktığı için acaba nabız üzerinden mi bişeyler algılayıp ordan yola çıkıyor bilemiyorum.
Verge 2 ve Amazfit Health Watch geliyor aynı zamanda bu iki modelde EKG özelliği olacak fakat yerinizde olsam bel bağlamam sonuçta hastane ekipmanı kadar sağlam olamaz.Hani ekg çekecekti tansiyon ölçecekti
vergiler dahil 220 - 230 tl ye çinden indirm hariç getirebilirdiniz 70 tl az para deyilHepsiburada, pazartesi kargoya teslim etmek üzere 300TL'den satışa çıkardı. Ürün açıklamalarında NFC olup olmadığı yer almıyor. Şayet yoksa, bu fiyattan almamak daha sağlıklı. 25USD için 300TL ödemek... Sabır.