- Adım
- Ahmet arif
- Cihazım
- Mi band 4
- Konular
- 0
Hala bir sonuç alamadım servise mi göndersem acaba
Cihaz ile uygulamalar eşleşmediği sürece hicbirsey yapamazsınız önce eşleşme sorununu çözmeniz lazımHala bir sonuç alamadım servise mi göndersem acaba
Arkadaşlar son günlerde birçok kişi mi band 4ünün çince olması veya menüsünün karışmasından şikayetçi
Bu sorunun temel sebebi yazılım güncellemeleri ve betalar
Betadan stabile geçen çoğu kişide bu sorun ortaya çıkıyor
Sorunun sebebi birbiriyle uyumlu olmayan aygıt yazılım sürümü ve kaynaklar
Şimdi anlatacağım yöntem ile sorundan %100 kurtulursunuz
Tüm dosyalar orijinal ve garantiyi etkilemezler
1- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
2- SonrasındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
3- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
4- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
5-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
6- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp linkler bölümünden indirdiğimiz seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
7- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
8- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!1- App Store'danLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirin ve kurun.
2- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
3-Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
4-Linklerden indirdiğiniz dosyayı seçin ve install diyin.
5- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.Arkadaşlar linkler bölümünden hangi dosyayı seçeceğinizi bilmiyorsanız buradaki anlatımdan öğrenebilirsiniz.
1-Mi Fit uygulamasını açın.
2- Alt taraftaki profile girin.
3-Sonra Mi Akıllı Bileklik 4'e girin.
4-En altta aygıt yazılım sürümünüzü göreceksiniz.
5-Linkler bölümünden bu kod ile aynı olan dosyayı seçin.Konu daima geçerlidir sürekli güncellenecektir.1.0.7.44 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.0.7.60 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.0.9.22 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.0.9.26 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.0.9.28 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.0.9.30 için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yazılım sürümünüzü uygun linki kullanmaya dikkat edin
Hangi linki kullanacağınızı bilmiyorsanız yazılım sürümü öğrenme spoylerinden yararlanabilirsiniz.
Başarılı oldu tşekekğr ederimCihaz ile uygulamalar eşleşmediği sürece hicbirsey yapamazsınız önce eşleşme sorununu çözmeniz lazım
play storeden notify fitness for mi band uygulamasını indirip bu uygulama ile eşleştirmeyi deneyinDünden beri bir türlü eşleşme.sorununu çözemedim naapsambilmiyorum
mi fit bileklik ile eşlimiDenedim eslesiyor fakat güncellemeye geçiyorum dosyayı seçip başladıktan sonra yüzde 0 da kalıyor bileklikte de bir hareket yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.