- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
nediyonlasen normal hocam ayrıca kullanıcı adınıza bittim
2 hafta için normal. Cihaz alındıktan sonra ortalama 5 defa şarj edilmeden tam batarya performansı sunmaz birde farklı uygulamalardan yüklediğiniz hareketli temalar pili çabuk bitirir.Ya arkadaşlar benim saat alalı 2 hafta oldu pil 1 gündd 97-96 düşüylr normalmi
civarı düşüyor normalmi
Telefona bağlı olarak duruyorsa oldukça normal. Hatta çok iyi bile. Ben arada telefona bağlarım surekli deil bende bile okadar gidiyor. Normal yaniYa arkadaşlar benim saat alalı 2 hafta oldu pil 1 gündd 97-96 düşüylr normalmi
civarı düşüyor normalmi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkteki dosyayı bilekliğe yüklediğiniz taktirde sorun çözülecektir. Orijinal dosyadır. Cihaza ve garantiye hiçbir zararı yoktur.
Mi fiti silip mi fit betayı yükledim. Güncelleme yaptırdı beta ve düzeldi. Teşekkürler.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkteki dosyayı bilekliğe yüklediğiniz taktirde sorun çözülecektir. Orijinal dosyadır. Cihaza ve garantiye hiçbir zararı yoktur.
Forumda defalarca söylendi ve yine söylüyorum beta kullanmayınız.Bunu nasıl yükleyeveğimizi de söylerseniz müthiş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi fiti silip mi fit betayı yükledim. Güncelleme yaptırdı beta ve düzeldi. Teşekkürler.
Beta kuruluydu kaldırıp store dan yükledim aygıt yazılımı yükleniyor dan sonra bileklik çince oldu 1.0.9.22 sürümüne güncelliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkteki dosyayı bilekliğe yüklediğiniz taktirde sorun çözülecektir. Orijinal dosyadır. Cihaza ve garantiye hiçbir zararı yoktur. bu dosya sadece 1.0.9.22 ile 1.0.9.28 de çalışır
Bende tekrar mi fit beta yı kurdum aygıt yazılımını 1.0.9.26 ya güncelleyince Türkçe oldu,store dan yükleyince neden 1.0.9.22 ye güncelliyor çince oluyor ?Forumda defalarca söylendi ve yine söylüyorum beta kullanmayınız.
Forumda defalarca söylendi ve yine söylüyorum beta kullanmayınız.
Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
4- SonrasındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
5- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
6- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
7- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
8- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum dosyayı seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
9- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
10- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
4- SonrasındaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
5- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
6- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
8- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum dosyayı seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
10- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
Store dan mi fit kurup bileklikle eşleştirdikten sonra 4. Adımdan devam mı edicem ?Forumda defalarca söylendi ve yine söylüyorum beta kullanmayınız.
Forumda defalarca söylendi ve yine söylüyorum beta kullanmayınız.
Belirtilen işlemleri uyguladım teşekkürler.Bende tekrar mi fit beta yı kurdum aygıt yazılımını 1.0.9.26 ya güncelleyince Türkçe oldu,store dan yükleyince neden 1.0.9.22 ye güncelliyor çince oluyor ?
Store dan mi fit kurup bileklikle eşleştirdikten sonra 4. Adımdan devam mı edicem ?
Böyle çince sorununun sebebi mi fit siz beta kullandığınız için resource dosyasını güncel sanıp güncellemiyor. Haliyle yüklü olan resource mi fitin yeni yüklediği resource ile uyumsuz olduğu için çince olup menüler karışıyor. Betadan stabile geçince resource nin bazen elle yüklenmesi gerekebiliyor. Sorununuz çözüldüye ne mutluBende tekrar mi fit beta yı kurdum aygıt yazılımını 1.0.9.26 ya güncelleyince Türkçe oldu,store dan yükleyince neden 1.0.9.22 ye güncelliyor çince oluyor ?
Store dan mi fit kurup bileklikle eşleştirdikten sonra 4. Adımdan devam mı edicem ?
Belirtilen işlemleri uyguladım teşekkürler.
Mi fitteki yazilim sürümünü ogrenebilirmiyimAynı durum bende de oldu. Cihazla telefon arasındaki bağlantıyı sonlandırdım. Mifiti kaldırıp yeniden yükledim. Bilekliği telefon görmüyor. Başka telefondan da denedim ama onda da görünmedi. Bağlantıyı sonlandırdığım için bilekliğin menüsüne de giremiyorum artık. Ne yapabilirim