Yardım Mi band 4 ciddi sorunlar

başbuğ Lei Jun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Akın
Cihazım
İphone 6
Konular
1
n11 üzerinden almıştım cihazı hocam.Bu bilirkişi bildiğin kılıf satan standart tipik telefonculardandı.Cihazı 1,5 sene kullanmışım şimdi şikayette bulunmam doğru olmazmışmış vs. saçmaladı işte.Bende fazla üstüne düşmedim yapacak bir şey yok ama hakkımı helal etmiyorum :) İnşallah bunlara gerek kalmaz sizi durumdan haberdar ederim yardımlarınız için teşekkürler.

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
n11 üzerinden almıştım cihazı hocam.Bu bilirkişi bildiğin kılıf satan standart tipik telefonculardandı.Cihazı 1,5 sene kullanmışım şimdi şikayette bulunmam doğru olmazmışmış vs. saçmaladı işte.Bende fazla üstüne düşmedim yapacak bir şey yok ama hakkımı helal etmiyorum :) İnşallah bunlara gerek kalmaz sizi durumdan haberdar ederim yardımlarınız için teşekkürler.
İyi haberlerini bekliyorum.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Bu çizilme olayı mi band 4te normal birşey zaten benimde aldığım 2 gün içerisinde çizildi. Cihaz havadan nem alır gibi çiziliyor o sorun teşkil etmiyor ama doğru ölçüyor nabızı. Cihazda 4lü jiroskop olduğu için bu sayede adım ölçülüyor. Elinizi sallamayı geçtim titretseniz bile sayıtoe saniye 10 adım şeklinde. Endişe etmeyin cihaz gayet iyi :)

Üst Alt