- Adım
- Akın
- Cihazım
- İphone 6
- Konular
- 1
Herkese selamlar arkadaşlar. 6 gün önce xiaomi ailesine Mi band 4 ile katılmış bulundum fakat hayal kırıklığı ile hepsiburada üzerinden aldığım Xiaomi Türkiye garantili Mi band 4'te ciddi sıkıntılar var.Öncelikle sipariş ettiğim ürün elime ulaştığında garanti bandrolünün kalkmış olduğunu farkettim.İyi niyetli davranarak bandın kendiliğinden kalkmış olabileceğini düşündüm.Bir sıkıntı daha vardı gelen kargoda fatura yoktu ya da ben göremedim bilemiyorum.Cihazı açıp kullanmaya başladım buraya kadar sorun yok... Asıl sorun bundan sonra başlıyor. 1 gün kullandığım cihazı kolumdan çıkardığımda farkettim ki sensör kısmında bayağı kılcal çizikler var... Sıfır cihazın sensöründe nasıl kılcal çizik olabilir? Ayrıca adımsayar ciddi derecede yanlış çalışıyor.Kolumu oynattığımda bile takır takır adım sayıyor.Cihazı uzun zamandır kullanan arkadaşıma sordum onda test ettik ve böyle bir sıkıntı yok ama bende ise böyle bir sorun var.Oturduğum yerden 1,6 km yol yürümüşüm 6 gün oldu cihazı iade talebiyle hepsiburada'ya yollayacağım.Bakalım nasıl bir karar çıkacak? Konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum,teşekkürler.