İnceleme Mi Band 4 Batarya Süresi

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Merhabalar arkadaşlar,

Yaklaşık 3 hafta önce hepsi burada üzerinden mi band 4 aldım ve gayet memnunum. :) Belki içinizde almak isteyen ve batarya performansı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler vardır diye düşünerek kendi kişisel kullanım tecrübemi paylaşmak istedim. Öncelikle saatin ekran parlaklığını en yüksek seviyede kullanıyorum. bildirim olarak da telefon aramaları haricinde sms ve whatsapp bildirimleri açık sadece, uyku takibi ve otomatik nabız algılamayıda açtım 10 dakikada bir otomatik olarak nabız ölçüyor. Benim kullanım senaryomda batarya yaklaşık 20-21 gün gidecek gibi gözüküyor. Umarım veriler işinize yarar.

Herkese iyi forumlar !

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
band 3 den beri kullanmayı, denemeyi çok istiyorum ama aksesuar takamamak gibi bir durumum var malesef. Eşime alayım dedim kendim kullanmış gibi olurum diye oda istemedi.

Hassasiyet konularını merak ediyorum. Nabız ölçümü ne kadar doğru, adım ölçümü ne kadar doğru bu tip verileri gerçekçi ve dikkate alınacak biçimde paylaşan deneyimleyen pek yok malesef. Önemli olan bunlar halbuki, sonuçta yanlış ve stabil olmayan ölçüm yaptıktan sonra bu ölçümlerin pek bir anlamı kalmıyor. uydurma çin malı tansiyon aletleri gibi olmasın sonra.

Son düzenleme:

kimbugkhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Sony Xperia XZ
Konular
16
Benim neden 4-5 gün gidiyor :D