Soru Mi Band 4 Arkadaki Sensör Kendi Kendine Çizilme Sorunu

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.4
Telefon Modeli
MI 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar.Mi band 4'ümün arkasındaki kalp atış sensörünün üzerindeki cam,bileklik kolumda full takılı olmasına rağmen kılcal çizik dolu.Tek bir ihtimal var o da kolumdaki kıllar çizmiş olabilir :) başka ihtimal yok.Acaba herkesdemi böyle, rica etsem 1-2 saniye çıkarıp bakabilir misiniz ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben yaklaşık 2 sene Mi Band 2 kullandım, Ağustos 2019 dan bu yana da Amazfit Verge kullanıyorum ve terlediğimden dolayı hafta da bir kayışı kolonyalı bez ile temizliyorum ve bugüne kadar kılcal çizik varmı, yokmu diye bakmak hiç aklıma gelmedi açıkçası, aklıma gelseydi de zaten, gözlerimin bozukluğu nedeniyle, göremezdim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Ben yaklaşık 2 sene Mi Band 2 kullandım, Ağustos 2019 dan bu yana da Amazfit Verge kullanıyorum ve terlediginden dolayı hafta bir kolonyalı bez ile temizliyorum ve bugüne kadar kılcal çizik varmı, yokmu diye bakmak hiç aklına gelmedi açıkçası, aklıma gelseydi de zaten, gözlerimin bozukluğu nedeniyle, göremezdim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Band 2 duruyor halen daha ekranında derin bir çizik var ama alıştım artık o çiziğe ve o şekilde kullanıyorum. Yıllanmış ve emektar olduğunu gösterir bir kanıt genelde hızlıca giyinip evden çıkmam gerektiğinde deli dana gibi ev içerisinde koşuşturduğum için küt diye kolumu sağa sola vuruyorum bu esnada olmuş olmalı. Eskiden bunları önemserdim ama şimdi önemsemiyorum nasıl olsa oluyor bir şekilde ne yapalım o yüzden zaten olacak, oluyor olur mutlaka mantığıyla hareket edince takıntılarımdan da kurtulur oldum.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Aslında koldaki kılların bir görüntüsünü alsaydık daha iyi bir fikir mi edinebilirdik

Çok kalın değil hocam :) aşırı fazla da değil.Dalga geçmelik bir amacım yok gerçekten gayet ciddiyim.Bir bakim dedim sensöre hep çizilmiş.Surekli elimle sağa sola oynatıyorum acaba ondan mı oldu bilemedim.Arada siliyorum ama gözlüğün yanında gelen ipeksi bezle siliyorum.2 günde bir antrenman yapıyorum yaklaşık 1 saat ve terliyorum.Ordan birşey oluyor olabilir mi onuda bilmiyorum.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam 6 aydır kullanıyorum sensör camı gayet kusursuz. Şarja takmak için çıkardığınız sırada birşeyler olmuş olabilir.
Kılların kıllığından değilde, yukarıdaki varsayım daha kıllanılacak bir sebep olabilir. Yes~~

Oyla:

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Vallahi bilekliği sürekli çıkarıp biryerlere koyuyorum.
O sensör çıkıntısı kolumu mahvediyor.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok kalın değil hocam :) aşırı fazla da değil.Dalga geçmelik bir amacım yok gerçekten gayet ciddiyim.Bir bakim dedim sensöre hep çizilmiş.Surekli elimle sağa sola oynatıyorum acaba ondan mı oldu bilemedim.Arada siliyorum ama gözlüğün yanında gelen ipeksi bezle siliyorum.2 günde bir antrenman yapıyorum yaklaşık 1 saat ve terliyorum.Ordan birşey oluyor olabilir mi onuda bilmiyorum.
Estağfurullah hocam, ben sizin dalga için açtığınızı düşünmedim ama açık ara en Kıl konu olduğu konusunda ben de çok ciddiyim

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Bilekliği sileyim derken çıkarıp masaya koyduğunuzda sürtündüyse sensör camında çizik meydana gelmiş olabilir kıldan olmadığı kesin yani. Çok dert etmeyin hocam öyle kullanmaya bakın yer bitirir yoksa adamı o takıntı benden demesi.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Sensör doğru çalıştığı sürece sıkıntı yok hocam ama neden çizildiğini çözemezsem sıkıntı çıkabilir.Saati zaten nabız sensörü ve farklı antrenman modları için aldım.Modlarda sensörle çalışıyor.

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Samsung Galaxy Watch kullaniyorum arka kisimda ki sensor mika sanirim yani dikkatli kullanilmazsa cizilir diye tahmin ediyorum. Bende konu sahibi gibi cizilme konusunda asiri kilim , piano black denen plasik malzemenin dusmeniyim resmen :) ancak kacis yok aracimin on konsolunda bolca mevcut .Bizim gibi insanlar icin mat plastik veya brushed alumin. -ahsap malzeme en iyisi gibi duruyor parlak ve cizilmeye yatkin malzemeler bas belasi ...

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sensör doğru çalıştığı sürece sıkıntı yok hocam ama neden çizildiğini çözemezsem sıkıntı çıkabilir.Saati zaten nabız sensörü ve farklı antrenman modları için aldım.Modlarda sensörle çalışıyor.
Allah inşallah başka dert ve keder vermesin diyor ve herkese iyi geceler diliyorum

Oyla:
Üst Alt