Aynı şey zatenArkadaşlar modlu apk falan uğraşmadan kendi kullandığım yöntemi anlatıyorum.
Geekdoing üzerinden 1.0.7.60 fw ve v83 res dosyasını indirin
android için notify and fitness ios için amafit tools kullanarak
Önce fw dosyası sonrasında res doyasını bande yükleyin cihaz türkçe olmuş olmalı.
Eğer bu yükleme sırasında mi fit açılırsa çıkın fw yüklemeye kalkarsa da bluetoothu kapatıp durdurun.
bende bi seferde oldu bi seferde mi fit e bağlanın hatası verdi res dosyasını tekrar yükleyin düzeliyor.
sonrasında programları silebilirsiniz
mi fite her girdiğinizde güncelleme yapmaya kalkacak bluetoothu kapatıp iptal edin programı kapatmadan tekrar açın sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz resmi mi fit ile.
ben bu şekilde uzun süredir kullanıyorum (1.0.7.04 ten beri) hiç bir sorun yaşamadım
Emoji destegini notifyden yapabilirsiniz. İlk mesajdan sonrasının içeriği görülmüyor. Bunun çaresi var miElinize sağlık hocam sonunda oldu emojileride gösteriyor çok teşekkükler
Bu arada şunuda eklemek istiyorum facebook ile girdim google hesabı çalışmıyordu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güle güle kullanın...Elinize sağlık hocam sonunda oldu emojileride gösteriyor çok teşekkükler
Bu arada şunuda eklemek istiyorum facebook ile girdim google hesabı çalışmıyordu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Can sıkıcı bi' durum dostum bu... Maalesef şu ana kadar çözüme rastlamadım. Ama ne kadar zor olabilir ki.Emoji destegini notifyden yapabilirsiniz. İlk mesajdan sonrasının içeriği görülmüyor. Bunun çaresi var miGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi