Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm arkadaşlar aktif olarak kullandığım mi Band 3 bilekligim 2 gündür TLF eşleştirme yapamıyorun TLF bilekliği ne yaptıysam görmüyor nasıl çözebiliriz
Merhaba, mi band 3 daha önce bir telefon ile eşleştirilmiş ancak şuan telefon ulaşabileceğim bir telefon değil. Bilekliği başka bir telefonla eşleştirmek istiyorum ama bu sefer de bileklik açılmıyor. Açık olmayan bilekliği, telefon uygulaması olmadan sıfırlama yapabilme şansım var mı?
Teşekkürler.
Zeynep hanım iyi günler öncelikle bende bir mi band 3 kullanıcısıyım size şöyle hiza edeyim bilekliği mi fit uygulamasına veya telefona bağlamadığınız sürece maalesef sıfırlanmıyor veya format atılmıyor tek çare mi mağazası veya teknik servisine gitmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çok yerde araştırmama rağmen sonuç ve çözüm bulamadım telefona bağlamadığım için bilekliğin yazılımı güncellenememiş mi fit veya herhangi bir telefona bağlamadanda sıfırlanmıyor internette gördüğünüz o kısa devre felan daha büyük zararlara yol açabilir mantıklı olan mi mağazası veya garantisi varsa tekn,k servise yollamak benim bildiğim bileklik bağlı olmadan about kısmına tıklanmıyor veya sıfırlama seçeneği gelmiyor
bilekliğin yazılımı güncel olmadığı için mi fit uygulaması bilekliği kabul etmeyip sıfırlamanızı ve bağlayıp güncelleme yapmanızı isteyecektir ki bileklik mi fit veya herhangi bir telefona bağlanmadanda sıfırlanmıyor çare bana göre mi mağazasına gitmeniz veya teknik servise göndermeniz istanbulda iseniz zorlu center de mağazası var götürebilirsiniz
Mi band 3'te daha fazla kısmına gelin en sonda fabrika ayarlarına dönün diye bir seçenek mevcuttur. Dilerseniz oradan deneyebilirsiniz. Ama çözüm net olmamakla beraber oluşabilecek sorunları göze almalısınız.