Yardım mı Band 3 reset atma nasıl yapılır

erkanbas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi not 3
Meslek
Makına operatör
Konular
11
selamün aleyküm arkadaşlar aktif olarak kullandığım mi Band 3 bilekligim 2 gündür TLF eşleştirme yapamıyorun TLF bilekliği ne yaptıysam görmüyor nasıl çözebiliriz

S

Silinen üye 107783

Guest
Ben daha fazla kısmını eski cihazımda gizlemiştim. O yüzden sıfırlayamıyorum. Bıraktım öyle duruyor kenarda

Oyla:

devrimbtr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Devrim
Cihazım
mi band 3
Konular
0
ya beni bileklik eşleşme yapmadığı için açılmıyor telefona bağlamaya çalışıyorum ama bilekliği sıfırlayın uyarısı veriyor nasıl sıfırlarım

Oyla:

zeyneppkali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
0
Merhaba, mi band 3 daha önce bir telefon ile eşleştirilmiş ancak şuan telefon ulaşabileceğim bir telefon değil. Bilekliği başka bir telefonla eşleştirmek istiyorum ama bu sefer de bileklik açılmıyor. Açık olmayan bilekliği, telefon uygulaması olmadan sıfırlama yapabilme şansım var mı?
Teşekkürler.

Oyla:

Woxly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
XİAOMİ REDMİ S2
Konular
3
Zeynep hanım iyi günler öncelikle bende bir mi band 3 kullanıcısıyım size şöyle hiza edeyim bilekliği mi fit uygulamasına veya telefona bağlamadığınız sürece maalesef sıfırlanmıyor veya format atılmıyor tek çare mi mağazası veya teknik servisine gitmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çok yerde araştırmama rağmen sonuç ve çözüm bulamadım telefona bağlamadığım için bilekliğin yazılımı güncellenememiş mi fit veya herhangi bir telefona bağlamadanda sıfırlanmıyor internette gördüğünüz o kısa devre felan daha büyük zararlara yol açabilir mantıklı olan mi mağazası veya garantisi varsa tekn,k servise yollamak benim bildiğim bileklik bağlı olmadan about kısmına tıklanmıyor veya sıfırlama seçeneği gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya beni bileklik eşleşme yapmadığı için açılmıyor telefona bağlamaya çalışıyorum ama bilekliği sıfırlayın uyarısı veriyor nasıl sıfırlarım
bilekliğin yazılımı güncel olmadığı için mi fit uygulaması bilekliği kabul etmeyip sıfırlamanızı ve bağlayıp güncelleme yapmanızı isteyecektir ki bileklik mi fit veya herhangi bir telefona bağlanmadanda sıfırlanmıyor çare bana göre mi mağazasına gitmeniz veya teknik servise göndermeniz istanbulda iseniz zorlu center de mağazası var götürebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Cansal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cansal
Cihazım
Xioami mi 6
Konular
0
Mi band 3'te daha fazla kısmına gelin en sonda fabrika ayarlarına dönün diye bir seçenek mevcuttur. Dilerseniz oradan deneyebilirsiniz. Ama çözüm net olmamakla beraber oluşabilecek sorunları göze almalısınız.
Daha fazla kısmında fabrika ayarlarına dönün seçeneği yok

Oyla:
Üst Alt