Yardım Mi Band 3 Hava Durumu Sorunu.(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

D.Öztaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
D.Öztaş
Cihazım
Lenovo a7010
Konular
1
bugün mi band 3 aldım türkçeye çevirdim fakat ilk 1 saat hava durumu gösteriyordu fakat şimdi ne yaptıysam hava durumu gelmedi."Güncelleme için uyg. bağlanın yazıyor" forumda bir adet daha konu vardı ama sorunuma çare olmadı orada son sürümü yükleyin diyordu yükledim fakat aynı sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
Bende de olmuştu saatle ilgili sorun. mi fit uygulamasını sildim, google play den tekrar yükledim, Güncellemeleri tekrar yaptım ve düzeldi. denemenizi tavsiye ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-08-17-29-06-785_com.xiaomi.hm.health.png
    Screenshot_2019-01-08-17-29-06-785_com.xiaomi.hm.health.png
    73,4 KB · Görüntüleme: 69

D.Öztaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
D.Öztaş
Cihazım
Lenovo a7010
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkçe sürüm kaybolmuyor değil güncelleme kontrolü esnasında daha türkçeye çevirmek benim açımdan biraz zor oldu da :D

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
türkçe sürüm kaybolmuyor değil güncelleme kontrolü esnasında daha türkçeye çevirmek benim açımdan biraz zor oldu da :D
hayır kaybolmuyor. zaten eğer Türkce değilse otomatik olarak tr yi kendi yüklüyor program. ben hiç uğraşmadım hem tr yaptı dili hemde düzeldi.

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6

Artik Turkce dil destegi mevcut. Eski custom mi fit versiyonlarini silin direk playstoredan 3.5.6 versiyonu yukleyin yeter

D.Öztaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
D.Öztaş
Cihazım
Lenovo a7010
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır kaybolmuyor. zaten eğer Türkce değilse otomatik olarak tr yi kendi yüklüyor program. ben hiç uğraşmadım hem tr yaptı dili hemde düzeldi.
sorunum çözüldü yardımlarınız çok teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artik Turkce dil destegi mevcut. Eski custom mi fit versiyonlarini silin direk playstoredan 3.5.6 versiyonu yukleyin yeter
sorunum çözüldü yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

forumun bu kadar aktif ve yardımsever insanlardan oluşması yeni bir xiaomi kullanıcısı olarak beni çok mutlu etti :D

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6

forumun bu kadar aktif ve yardımsever insanlardan oluşması yeni bir xiaomi kullanıcısı olarak beni çok mutlu etti :D
Rica ederim

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7

ozaman ne diyoruz, iyiki varsın MIUI TÜRKİYE

tahasrl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
.
Cihazım
mi band 3
Konular
0
bugün mi band 3 aldım türkçeye çevirdim fakat ilk 1 saat hava durumu gösteriyordu fakat şimdi ne yaptıysam hava durumu gelmedi."Güncelleme için uyg. bağlanın yazıyor" forumda bir adet daha konu vardı ama sorunuma çare olmadı orada son sürümü yükleyin diyordu yükledim fakat aynı sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.
ayni sorun bendede
Bende de olmuştu saatle ilgili sorun. mi fit uygulamasını sildim, google play den tekrar yükledim, Güncellemeleri tekrar yaptım ve düzeldi. denemenizi tavsiye ediyorum
aynu sorun bendede oldu ilk sarzina taktim ondan sonra hava durumu geldi ,hava dueumu ayarina girdim bidaha gelmedi yebiden sarza taktim yine gelmedi dediginiz gibi yaptim yine olmadi ayrica eslestirmeyi kestigimde orada keserseniz bilekligi kullanamassiniz yaziyo fakat bileklik sadece bluetuttan kopmus gibi oluyo,yani uygulamayida sildim eslesmeyide sonardirdim ama gelmiyo(hic guncelleme yaptiraniyom yani eski haline donmuyo)

emrebayri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Samsung note 8
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
1
Arkadaşlar benım band 3 te herşey çalışıyor ama hava durumuna gelince güncellemek için uygulamaya cihaza bağlanın vb. Gibi bişey yazıyordu. Uzun arayışım sonucu bu sorunun bendeki sebebi benım telefon root lu olup reklam engellemeleri için de adaway kullanıyor olmam. Firewall mi fit vb. Uygulamanın hava durumu bilgisi almasını engelliyormuş. Aşağıya resimleri ekliyorum host dosyasında resimdekilerden hariç olanları silerseniz beyaz listeyede yine resimdekileri eklerseniz sorun çözülür

Üst Alt