Yardım Mi band 3 güncelleme ile bozulan font ve dil

OguzKaan7878

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Kaan
Cihazım
Mi band 3
Konular
5
Önemli değil verdiğim font dosyasını indirip telefonunuzda tutun bence. Notify ilerde başımızı ağrıtabilir gibi geliyor emoji support u düzeltene kadar. Yedeğinizde orijinal font bulunmasında fayda var bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsanız her şeyi en baştan kurmak yerine sadece fontu kurmanız yeterli olur.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İndirdim saklıyorum telefonda
Birde benim su cagri reddetmeti cozebilseydik cok iyi olurdu fotograf attim mi band 3 çagri reddetme sorunu konusuna

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Önemli değil verdiğim font dosyasını indirip telefonunuzda tutun bence. Notify ilerde başımızı ağrıtabilir gibi geliyor emoji support u düzeltene kadar. Yedeğinizde orijinal font bulunmasında fayda var bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsanız her şeyi en baştan kurmak yerine sadece fontu kurmanız yeterli olur.

Merhaba mb3 de mifit modlu 3.5.0 ve mb3 sürümü olarak 1.6.0.16 sürümünü kullanıyordum. Yeni yazılım olan 1.8 i kurdum fakat yukarıdaki gibi menü ikonları değişti. tavşan , at gibi. Sonra eski versiyona döndüm. Sizde kurulu olan versiyon ve ekran görüntülerini ve emoji desteği ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim. Teşekkür ederim.

emreivory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Benim de aynı sorun var Fransızca oldu ve saat simgesi noktalar halinde. Türkçede çevirdim ama arayüz yüklemeye çekiniyorum geri dönüşü olmaz şeylerle karşılaşır iım diye

OguzKaan7878

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Kaan
Cihazım
Mi band 3
Konular
5
Benim de aynı sorun var Fransızca oldu ve saat simgesi noktalar halinde. Türkçede çevirdim ama arayüz yüklemeye çekiniyorum geri dönüşü olmaz şeylerle karşılaşır iım diye
Orjinal Dosyayi yedeklersen ve duzgun indirirsen birsey olmaz

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba mb3 de mifit modlu 3.5.0 ve mb3 sürümü olarak 1.6.0.16 sürümünü kullanıyordum. Yeni yazılım olan 1.8 i kurdum fakat yukarıdaki gibi menü ikonları değişti. tavşan , at gibi. Sonra eski versiyona döndüm. Sizde kurulu olan versiyon ve ekran görüntülerini ve emoji desteği ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim. Teşekkür ederim.
Bendeki emoji font notify and fitness 3. parti uygulamasının yeni bir güncellemeyle sunduğu bir özellik. Bunun için uygulama ayarlarında LATİN EMOJİ FONTu uygulama isterseniz bilekliğe kendi yüklüyor. Ben yükledim yazılar çizik çizik oldu emojiler düzgün gözükmedi. Sonra modified mi fit yerine google playdeki orijinal mi fiti kurup türkçe firmwaremi ingilizce yaptım. Yapınca emojiler düzgün gözüktü yazı fontları düzeldi. Yani kısaca bu uygulamanın emoji desteği sadece ingilizce firmwarelerde çalışıyor benim çıkardığım sonuç bu. Ben o yüzden zar zor bir şekilde geekdoingten orijinal FONT dosyasını bulup firmwaremi tekrar türkçeye döndürdüm ve orijinal fontu yükleyince emojiler kalktı ve yazılar çizik çizik değil düzgün gözükmeye başladı. Yüklemenizi sorun çözülene kadar önermem. Band inizde 1.8 e güncelleyince at tavşan resimleri gözükmesinin sebebi geekdoingde bu uygulamaları paylaşan MAGICAL UNICORN nickli arkadaşın kendi font ve resource ayarları olduğu için. Bir daha böyle bir sorun yaşamamak için önce firmware ve resourcenizi bande yükleyin daha sonra modified mi fiti kurun. Siz büyük ihtimal önce modified mi fiti kurdunuz ve yazılımınız 1.6.0.16 ydı ve mi fit otomatik olarak magical unicornun yazılımını yükledi. Dediğim gibi önce firmware ve resource ardından telefona modified mi fit kurun ya da direkt band at tavşan gösteriyor haline geekdoingden RESOURCE v42 kurun sorun yine çözülür ikisinden birini seçin çözüm için. Emoji için de dediğim gibi kurmayın sorunlu Bilekliğe yazılım yüklerken gadgetbridge yerine notify and fitnessı öneririm daha iyi bir uygulama. Bunları yaptıktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum işte sorun orda :)
Orijinal font dosyası benim mi band serisi altında açtığım Mİ BAND 3 FABRİKA AYARLARINA DÖNME başlığındaki paylaştığım font dosyasını orada anlatıldığı gibi kurun ya da kurmayacaksanız telefona yükleyin yedekte kalsın.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Detaylı anlatımın için teşekkür ederim BaraCuda. Mifit kurmadan gadgetbridgeye mi bandi bağlayamıyorsunuz. Şimdilik bir önceki sürüm ve modifiyeli 3.5.0 kullanıyorum. Sorun yok. Mifit 3.5.2 otomatik olarak mibandi güncelleyip fransızcaya çevirmişti. Sonra eski haline döndürdüm. Emoji desteği gelirse harika olur.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Detaylı anlatımın için teşekkür ederim BaraCuda. Mifit kurmadan gadgetbridgeye mi bandi bağlayamıyorsunuz. Şimdilik bir önceki sürüm ve modifiyeli 3.5.0 kullanıyorum. Sorun yok. Mifit 3.5.2 otomatik olarak mibandi güncelleyip fransızcaya çevirmişti. Sonra eski haline döndürdüm. Emoji desteği gelirse harika olur.
Mi fitsiz gadgetbridge çalışmadığını biliyorum. O yüzden notify and fitness uygulamasını indirin ve firmwarenizi bu uygulama ile kurun. Bu uygulama mi fitten bağımsız çalışabilme özelliğine sahip. Buradan 1.8.0.0 türkçe ve resource v42 kurup daha sonra modified 3.5.2yi rahatlıkla kurabilirsiniz. Font sorunu yani at tavşan resimleri hala devam ediyorsa Mİ BAND FABRİKA AYARLARINA DÖNME başlığındaki font dosyasını da kurun bilekliğe daha sonra güle güle kullanın.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Emoji desteği dediğim uygulamada geldi fakat sadece ingilizce firmwarede stabil çalışıyor. Sorun çözülürse buraya yazarım.

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Mi band 3 nfc kullanıyorum fitness tools programından latin yükledim yazıların şekli değişti geekdoing ten tr olanını yükledim reseource 44 te yükledim ama yazı tipi yine aynı orjinal haline nasıl dondurebilirim

Üst Alt