Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Arkadaşlar iPhone'dan bileklik bulunurluğunu açtım, çıkış yaptım. Sonra andorid cihazdan bağlandım ama bilekliğe bağlanamıyor, bilen var mı ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Arkadaşlar iPhone'dan bileklik bulunurluğunu açtım, çıkış yaptım. Sonra andorid cihazdan bağlandım ama bilekliğe bağlanamıyor, bilen var mı ?

Ayfona girin bağlantıyı sonlandırın sonra android ile eşleştirin. Tüm işlemleri androidde yapın

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Ayfona girin bağlantıyı sonlandırın sonra android ile eşleştirin. Tüm işlemleri androidde yapın
Hocam zaten dediğiniz gibi yaptım. Bağlantıyı kesip, üyelikten de çıktım. Andorid'ten 0 dan kuruyorum ama bulamıyor. Andorid kadar leş bir sistem yok abi :D

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Hocam zaten dediğiniz gibi yaptım. Bağlantıyı kesip, üyelikten de çıktım. Andorid'ten 0 dan kuruyorum ama bulamıyor. Andorid kadar leş bir sistem yok abi :D

Hocam ilk cümleden bir şey anlamadım ki, . Sonra andorid cihazdan bağlandım demişsiniz yani bağlantı olmuş demekki ama bulamıyor demişsin ikinci mesajda.

Eğer android ile mifite bağlandı isen tekrar bulunabilrliği açman lazım. Sonra gadget ile arayıp bulabilirsin.

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Hocam ilk cümleden bir şey anlamadım ki, . Sonra andorid cihazdan bağlandım demişsiniz yani bağlantı olmuş demekki ama bulamıyor demişsin ikinci mesajda.

Eğer android ile mifite bağlandı isen tekrar bulunabilrliği açman lazım. Sonra gadget ile arayıp bulabilirsin.
Hocam, ben şimdi iPhone'dan bulunabirliği açtım, bileklik ile bağlantıyı kestim ve oturumumu kapattım. Daha sonra Android cihaza MiFit kurdum, üyeliğimi girdim ama bilekliği bulmuyor. Tam sorun bu. Gadget değil, Andorid Tel bulamıyor bilekliği.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Hocam, ben şimdi iPhone'dan bulunabirliği açtım, bileklik ile bağlantıyı kestim ve oturumumu kapattım. Daha sonra Android cihaza MiFit kurdum, üyeliğimi girdim ama bilekliği bulmuyor. Tam sorun bu. Gadget değil, Andorid Tel bulamıyor bilekliği.
O zaman burda bir sıkıntı var normal şartlarda kolay bulması lazım uygulama arama yaparken bilekliği sallayın üzerine hafif hafif vurun uyanık tutun bilekliği

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
O zaman burda bir sıkıntı var normal şartlarda kolay bulması lazım uygulama arama yaparken bilekliği sallayın üzerine hafif hafif vurun uyanık tutun bilekliği
Hocam çözdüm, çok sağol. iPhone Bluetooth bağlantısını kesmem gerekiyormuş. Ondan yapmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şu an yaptım güzel oldu :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aynı sorun bende var, nasıl yaptınız ?

Son düzenleme:

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Arkadaşlar Gadget '' element connot be installed '' hatası veriyor, onu nasıl çözücez.

echooz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
İyi günler, Türkçe yaptıktan sonra google playdeki mi fit uygulaması kuruluyken arayan adı sorunsuz gözüküyor mu? Yoksa konuda verilen uygulamasını mı kullanmamız gerekecek?

Üst Alt