Telefonu buluyor fabrika ayarlarina don dedigimde ama donmek istrmiyorumki benTurkce yaptim fakat mi fit uygulamasino acamiyorum eslestirilmedi fabrika ayarlarina donun diyor gagadbridge bagli suanGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk mesajda anlattığım gibi hocamBen İngilizceyi yükledim İngilizce oldu şimdi Türkçeyi aynı yolla yüklemeye çalışıyorum ama Türkçe yüklenmiyor acaba nasıl yükleyeceğim? yükleme yolu farklımı yoksa eşleşmeyi kaldırıp yenidenmi yapmam lazım?
üstat aynı şekilde yükledim İngilizce oldu ama aynı şekilde es dosya yöneticisi ile Türkçeyi seçip FW/app insttaler dediğimde Element cannot be installed yazıyor. acaba nerde hata yapıyorum?ilk mesajda anlattığım gibi hocam
üstat aynı şekilde yükledim İngilizce oldu ama aynı şekilde es dosya yöneticisi ile Türkçeyi seçip FW/app insttaler dediğimde Element cannot be installed yazıyor. acaba nerde hata yapıyorum?
Zipli dosyayı seçiyormuşumilk mesajda anlattığım gibi hocam
siz yazmışsınız o ara bende bulmuşum tekrar teşekkürler oldu şimdi.Hocam zip içinden çıkarıyorsunuz dimi