Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Normal bi dille yazabilirdin insan gibi bi soru sorduk sana görmemiş olabilirim yine gormedim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal bir şekilde sorsanız normal bir şekilde cevap verirdim.

Dosyayı zip içinde çıkarın. / TÜRKÇE yada İNGİLİZCE seçeneklerine göre ekten indiriniz.

Şeklinde yazıyor

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alim88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Özel sek.
Konular
4
Gadgetbridge bilekliğimi buluyor ama bir türlü bağlanamadı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180714-102019.png
    Screenshot_20180714-102019.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 29

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Gadgetbridge bilekliğimi buluyor ama bir türlü bağlanamadı.

Bluetooth verilerini temizleyin. Sonrasında bluetooth u kapatın. Mifiti kaldırıp tekrar kurun. Mifiti açın ve giriş yapın bileklik bulunabilirliğini açın. Konuda resimde gösterilmiş.Gadgetbridge programını kaldırıp tekrar kurun. Gerekli tüm izinleri kurarken verin . Sonra gadgetbridge açılırken bluetooth açılsınmı diyecek. Evet deyip miband 3 ü seçip bağlanmasını bekleyin.

alim88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Özel sek.
Konular
4
Sorunum gadgebridget uygulamasının miband3 ayarlarında "text notifications" kutucuğundaki onayı kaldırınca çözüldü.uygulama direk bağlandı bilekliğe.Aynı sorunu yaşayanlar bunu deneyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth verilerini temizleyin. Sonrasında bluetooth u kapatın. Mifiti kaldırıp tekrar kurun. Mifiti açın ve giriş yapın bileklik bulunabilirliğini açın. Konuda resimde gösterilmiş.Gadgetbridge programını kaldırıp tekrar kurun. Gerekli tüm izinleri kurarken verin . Sonra gadgetbridge açılırken bluetooth açılsınmı diyecek. Evet deyip miband 3 ü seçip bağlanmasını bekleyin.
Teşekkür ederim.

Acaba bu gadgetbridge uygulaması telefonda yüklü kalacak mı?

Ekli dosyalar

• 20180714_110542.png
    20180714_110542.png
    184,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

pukiman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band
Konular
0
Arkadaşlar Ana sayfadaki her şeyi yaptım. Gadgetbride de telefonu bulmadığı için mi fit i sildim. Anassayfa da orjinali yükleyin yazıyordu yükledim , saat çince oldu ,sonra üstte yazılanları tek tek yaptım. Ama gadgetbride hiç bir şekilde saati bulmuyor.. Denilenleri yapmama rağmen. Şuan Türkçe yapmaya çalışarak bilekliğim hem çince hemde güncel mi fit yüklenerek bir felakete dönüştü help :S

EDİT : Galiba çözdüm uzun uğraşlar ve tekrarlar sonucu , şuan yüzde 76 'da.. Heyecanla durumu buraya yazıcam.

Evet Türkçe oldu sonunda. Gadgetbride i sildim ve ana sayfadaki son paylaşılan uygulamayı yükledim.. Cihaz Türkçe ama sanki tepkime süresi azaldı. Mesela saati bul dediğimdeki titreyim 5 saniye gecikmeli ..

Son edit burayı biraz çorba yaptım , tepkime süresi düzeldi. Her şey kusursuz teşekkürler forum halkı ve emeği geçenlere teşekkürler.

Son düzenleme:

harunsoydas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
harun soydas
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Bugun itibariyle mi band3 aldim ama fw dosyalarini kurulumunu yapamadim bi turlu yukleme asamasina gecmiyo telefon mi6 dilini bi turlu degistirmeedim

erayerinc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
Merhaba, foruma yeni üye oldum ve bugün mi band 3 elime ulaştı. Birkaç sorum olacak. Yardımcı olursanız memnun olurum.

1- İlk sayfada ki TR dil dosyası yasal mı/orjinal mi?
2- Bu dil güncellemesi ota yolu üzerinden de yapılacak mı ileride?

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Merhaba, foruma yeni üye oldum ve bugün mi band 3 elime ulaştı. Birkaç sorum olacak. Yardımcı olursanız memnun olurum.

1- İlk sayfada ki TR dil dosyası yasal mı/orjinal mi?
2- Bu dil güncellemesi ota yolu üzerinden de yapılacak mı ileride?

Öncelikle merhaba ürününüz hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla resmi olarak türkçe güncellemesi gelmedi custom olarak çeviri yapıldı.
Dilersen bu link üzerinden indirip kurabilirsin
İleride resmi olarakta türkçe dil desteği olacaktır.Yasallık konusunda ise sana bir problem yaratacağını düşünmüyorum kolay gelsin.

erayerinc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
Öncelikle merhaba ürününüz hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla resmi olarak türkçe güncellemesi gelmedi custom olarak çeviri yapıldı.
Dilersen bu link üzerinden indirip kurabilirsin
İleride resmi olarakta türkçe dil desteği olacaktır.Yasallık konusunda ise sana bir problem yaratacağını düşünmüyorum kolay gelsin.

Cevap için teşekkürler. Birde cihaz 1 yazılım ve bir kaynak olmak üzere 2 güncelleme yaptı. Değişen pek bir şey göremedim. Bana global versiyon ile dil desteğinin geleceğini düşünüyorum. Mi band 2 de kullanmıştım. Kendisi kaybolmasaydı muhtemelen mi band 3 almazdım. Telefonum ios olduğu için o güncellemeyi yapamayacağım muhtemelen. Mecbur beklemem gerekecek.

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Cevap için teşekkürler. Birde cihaz 1 yazılım ve bir kaynak olmak üzere 2 güncelleme yaptı. Değişen pek bir şey göremedim. Bana global versiyon ile dil desteğinin geleceğini düşünüyorum. Mi band 2 de kullanmıştım. Kendisi kaybolmasaydı muhtemelen mi band 3 almazdım. Telefonum ios olduğu için o güncellemeyi yapamayacağım muhtemelen. Mecbur beklemem gerekecek.

Sizi anlıyorum güncellemeler konusunda ios ile android farklılık gösterebiliyor.
Global olarak türkçe dil desteğinin yakında geleceğini düşünüyorum beklemede kalın;)

Üst Alt