Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum Mİ Fit uygulamasını yükleyerek - Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not: Telefonunuzda bulunan MiFit uygulamasını kaldırdıktan sonra vermiş olduğum sürümü yükleyiniz aksi takdirde hata verecektir.

Sürüm 1.0:

• Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Download Linki :

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Eğer eski sürüme yani Çince versiyona geri dönmek isterseniz. Yüklediğiniz apk dosyasını kaldırdın ve aşağıda vermiş olduğum sürümü yükleyin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[doublepost=1530314219,1530314096][/doublepost]
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum Mİ Fit uygulamasını yükleyerek - Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not: Telefonunuzda bulunan MiFit uygulamasını kaldırdıktan sonra vermiş olduğum sürümü yükleyiniz aksi takdirde hata verecektir.

Sürüm 1.0:

• Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Download Linki :

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Eğer eski sürüme yani Çince versiyona geri dönmek isterseniz. Yüklediğiniz apk dosyasını kaldırdın ve aşağıda vermiş olduğum sürümü yükleyin.

Öncelikle iyi akşamlar, mi band 3 almak istiyorum ancak şu an çince dil desteği var ve ben ios kullanıyorum band 3’ü şimdi alsam ingilizce versiyon çıkınca mi fit uygulaması üzerinden güncelleme yapabilir miyim yoksa ingilizce versiyonu çıkana kadar beklemeli miyim?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Öncelikle iyi akşamlar, mi band 3 almak istiyorum ancak şu an çince dil desteği var ve ben ios kullanıyorum band 3’ü şimdi alsam ingilizce versiyon çıkınca mi fit uygulaması üzerinden güncelleme yapabilir miyim yoksa ingilizce versiyonu çıkana kadar beklemeli miyim?

Bildiğim kadarı ile Cihazı Android bir cihaz ile bağlayıp, Android'de İngilizce yapıp, sonrasında IOS ile bağlamalısınız halen.

archysenos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
ip6s
Konular
0

android ile ingilizce yapıp ios ile kullanabiliyorsun şimdilik. yalnız hava durumu çince hala, diğer ekranlar ingilizce kullanılabiliyor. benim için bir sorun teşkil etmediği için kullanabiliyorum, hava durumunu ikonlardan anlıyorum :)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Amazfit pace kullandığım için ihtiyaç duymadım hocam ;)

Anadolu yakasında olsanız size ödünç verirdim sevgili codered :) bu arada whatsapp ve diğer uygulama bildirimlerini görmem için nasıl bir ayar yapmalıyım.?

Üst Alt