Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Morgeus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
Bu cihaza resmi olarak ingilizce secenegi gelmicek mi hic?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.302

Morgeus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
Attiginiz apk mi fitlersen hicbirine giris yapamiyorum,ister facebook hesabi olsun ister google hesabi olsun oturum acilamadi diyor. Tunnelbear indirecektim o da turkiyede calismiyormus artik. Cozum onerisi olan var mi? Yoksa yarin iade edecegim mi band 3'u.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.302
Attiginiz apk mi fitlersen hicbirine giris yapamiyorum,ister facebook hesabi olsun ister google hesabi olsun oturum acilamadi diyor. Tunnelbear indirecektim o da turkiyede calismiyormus artik. Cozum onerisi olan var mi? Yoksa yarin iade edecegim mi band 3'u.
Hocam herkes giriş yaparken sizde girmemesi bence farklı bir sebebi var

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Xiaomi Account ile de dener misiniz? Eger yoksa, bir hesap açıp onunla deneyin birde.

Morgeus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
Yardim icin tesekkurler xiaomi accountla girisi kabul etti ingilizce oldu. Sonra ikinci apkyi da indirdim. Daha sonra mi band 2 ile elde ettigim google hesabina kayitli 3 aylik verim kaybolmasin diye apkyi da silip play storedan orijinal mi fit indirdim. Oradan da google hesabiyla giris yaptim her sey yolunda. Tesekkurler tekrar herkese.

byegcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
İphone 6
Konular
0
İos kullanıyorum herhangi bağlantı sorunu var mı? İos kullanıcıları ingilizceye çevirebiliyor mu acaba. Bir sıkıntı yoksa bu akşam alacağım miui üzerinden. Cevaplarsanız sevinirim

archysenos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
ip6s
Konular
0
İos kullanıyorum herhangi bağlantı sorunu var mı? İos kullanıcıları ingilizceye çevirebiliyor mu acaba. Bir sıkıntı yoksa bu akşam alacağım miui üzerinden. Cevaplarsanız sevinirim
hocam ben android üzerinden güncellemeyi yapıp tekrar ios cihaz ile eşleştirdim. Herhangi bir sorun olmadı ama hava durumu hala çince, android ile çalışırken ingilizce oluyor ama iphone ile bağlayınca geri çinceye dönüyor ( sadece hava durumu ekranı ), bildirimlerde türkçe karakter sorunu devam ediyor onun dışında herhangi bir sorun yok

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
hocam ben android üzerinden güncellemeyi yapıp tekrar ios cihaz ile eşleştirdim. Herhangi bir sorun olmadı ama hava durumu hala çince, android ile çalışırken ingilizce oluyor ama iphone ile bağlayınca geri çinceye dönüyor ( sadece hava durumu ekranı ), bildirimlerde türkçe karakter sorunu devam ediyor onun dışında herhangi bir sorun yok

Hocam cihaz Çince iken, Android de hava durumu ingilizce idi. Yani ayrı bir şekilde hava durumunu gösteriyor cihaz. Ios uygulamasi güncellenince o sorunu da düzeltirler sanırım.

Üst Alt