- Adım
- Ilyas
- Cihazım
- Lg
- Konular
- 0
Hocam bu paylaştıgınız apk da arayan ismini gosteriyor mu ?
[doublepost=1529514206,1529513791][/doublepost]
[doublepost=1529514206,1529513791][/doublepost]
Hocam videoyu izledim saat neden öyle donup kalıyor yana kaydırmakta zorlanıyor bizdedemi öyle olucak ingilizce yapinca ?Sağolun hocam. 2 Gün Bip ile arasında çok gidip geldim Mi Band 3'ün; Neden Mi Band 2 kullandığımı düşündüm sonra. Saat kullanamıyorum Boyut büyüklüğü ve kayış genişliğinden ötürü, öyle olunca da Band 3'ü sipariş geçtim. Bip saat olarak ufak olsa da, kayışları yine gözümü korkuttu hocam. Sağolsun HiddeNKinG hocamda Bu rehberi hazırlamış, sizde indirime gitmişsiniz tekrar; stoklar bitmeden yetişeyim dedim
Tek merak ettiğim konu Band 2'ye göre Güneş altında Nasıl göründüğü hocam. Malum Band 2 güneş altında hiç okunmuyordu. Umarım o sorunu biraz olsun çözmüşlerdir. Bir İtalyan kişinin incelemesinde yine güneş altında görünmüyordu, fakat gölgeye geçince rahatça okunuyordu ama. Bakalım bizde deneyip göreceğiz artık
Artık Diğer Renk kayış satışlarınızı da bekliyoruz hocam sizden
[doublepost=1529402608,1529402421][/doublepost]
Bende Hiddenking hocamın konusuna katkı yapayım; Youtube'da Video çekmişler Saat ingilizce olunca nasıl görünüyor diye
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Not: Sadece İngilizce olarak nasıl göründüğünü göstermek içindir, Video'daki İşlemleri yapmayınız!
[doublepost=1529402692][/doublepost]
Hocam birde Codered hocam Mi Fit 3.3.6 sürümünü paylaştı en son, acaba o sürümde Band 3 desteği varmı? Modlu Apk olduğu için onu kullanmak isterim de. Bilginiz varmı? Yoksa şuan için illaki Google Play'den Mi Fit'i mi indirmek gerekecek Mi Band 3 için.