Soru Mi Band 3 - Bildirim Ayarları

echooz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Mi Fit 3.5.0
Firmware 1.6.0.16
(TR)

Telefonun ekranı kapalıyken bildirimleri göster 'i ayarladım. Telefona bildirimler geldi diyelim. Şu an en fazla 5 bildirim olarak gösteriyor. Bunu arttırma şansımız var mı?
İkincil olarak ta, telefonun ekranı kapalıyken saate bildirimler geldi. Telefonun ekranı açtık, bildirimleri görüntüledik, mesajlara cevap verdik, bileklikteki bildirimleri manuel olarak temizlemek zorunda mıyız? Şuan ben öyle yapıyorum ama telefondan bildirimleri kontrol edince saatten de otomatik temizleme olayı var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Mi Fit uygulamasına ekleyebildiğiniz kadar bildirim alabilirsiniz. Sanırım bunun sınırıda 5'ti.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Mi Fit 3.5.0
Firmware 1.6.0.16
(TR)

Telefonun ekranı kapalıyken bildirimleri göster 'i ayarladım. Telefona bildirimler geldi diyelim. Şu an en fazla 5 bildirim olarak gösteriyor. Bunu arttırma şansımız var mı?
İkincil olarak ta, telefonun ekranı kapalıyken saate bildirimler geldi. Telefonun ekranı açtık, bildirimleri görüntüledik, mesajlara cevap verdik, bileklikteki bildirimleri manuel olarak temizlemek zorunda mıyız? Şuan ben öyle yapıyorum ama telefondan bildirimleri kontrol edince saatten de otomatik temizleme olayı var mı?
Mi fitten sınırsız sayıda uygulamadan bildirim almayı açabilirsiniz fakat maalesef bandde sadece 5 bildirim gösteriliyor yani bildirim alsanız bile bandde 5 tane bildirim varsa 6. Geleni okuyamazsınız ama bildirim gelince titriyor diye biliyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt