Yardım Mi Band 3 bağlanamama sorunu

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Merhabalar. mi fite gelen güncelleme ile hiçbir şekilde bilekliğime bağlanamıyorum. Aranıyor diyor aradan 2 saniye geçiyor geçmiyor eşleştirilemedi bileklik çipini telefonunuzun yakınında tutun diyor halbuki dibinde olmasına rağmen uçak moduna alıp kapattım telefonu yeniden başlattım bilekliği unut dedim telefonu yeniden başlattım daha aklıma başka birşey gelmedi varmı çözümü ?

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Mi fiti sil bir daha kur

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhabalar. mi fite gelen güncelleme ile hiçbir şekilde bilekliğime bağlanamıyorum. Aranıyor diyor aradan 2 saniye geçiyor geçmiyor eşleştirilemedi bileklik çipini telefonunuzun yakınında tutun diyor halbuki dibinde olmasına rağmen uçak moduna alıp kapattım telefonu yeniden başlattım bilekliği unut dedim telefonu yeniden başlattım daha aklıma başka birşey gelmedi varmı çözümü ?
Mi fit uygulamasında eşleşmiş cihazları kaldırın yani eşleşmeyi sonlandırın ve mi fiti silin. Band yazılımınız ne bilmiyorum ama forumdaki TÜRKÇE 2.0.0.4 sürümünü ve modlu mi fit 3.5.3 ü kurun. Band yazılımının nasıl değiştiği forumda yazıyor. Ardından sorunla ilgili tekrar bilgilendirin bizi geçip geçmediğine dair.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi fit uygulamasında eşleşmiş cihazları kaldırın yani eşleşmeyi sonlandırın ve mi fiti silin. Band yazılımınız ne bilmiyorum ama forumdaki TÜRKÇE 2.0.0.4 sürümünü ve modlu mi fit 3.5.3 ü kurun. Band yazılımının nasıl değiştiği forumda yazıyor. Ardından sorunla ilgili tekrar bilgilendirin bizi geçip geçmediğine dair.

dediğinizi yaptım fakat bir sonuç alamadım. ayarlardan blutetooth kısmına girip mi band 3 ü unut dedim sonra tekrar eşleştirdim

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
dediğinizi yaptım fakat bir sonuç alamadım. ayarlardan blutetooth kısmına girip mi band 3 ü unut dedim sonra tekrar eşleştirdim
Normalde eşleşip mi fit bulamıyorsa programla alakalı. Çözümü için önerebileceklerim bu kadar ama hatırlıyorum böyle bir sorun hem band 2 hem band 3 de başıma gelmişti ama nasıl çözdüö naptım hiç hatırlamıyorum.

Üst Alt