Alış Mi band 3 almak istiyorum

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Mi band 2 mi 50₺ iken almıştım hey gidi günler hey

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Bir iki aya kalmaz normal fiyatına düşer merak etmeyin. Ayrıca alsanız bile cihazlarda İngilizce/Türkçe dil desteği yok.

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Ben dün Ali'den 155 TL'ye aldım Çin versiyonunu, sanırım Eylül gibi de İngilizce dil desteği gelecekmiş. Uygulamasından upgrade edebilcekmişiz.

esatgelmedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
S8+
Konular
0
Merhaba. Şu an mı band 3 almak için erken mi? Çok büyük bir indirim olacaksa beklemeyi düşünüyorum. Yoksa 220 tl civarında alacağım. Tavsiyeniz nedir?

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
Merhaba. Şu an mı band 3 almak için erken mi? Çok büyük bir indirim olacaksa beklemeyi düşünüyorum. Yoksa 220 tl civarında alacağım. Tavsiyeniz nedir?
Türkiye'den indirimli alman imkansız, Ali'den 70 TL fark ile daha ucuza alabilirsin. Bu tarz ürünleri Türkiye'den almanı tavsiye etmem. He bu arada satıcıya bir mesaj atarak, paket üzerine 20$ yazmasını rica etmeyi unutmma, eğer alırsın :)

esatgelmedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
S8+
Konular
0
Türkiye'den indirimli alman imkansız, Ali'den 70 TL fark ile daha ucuza alabilirsin. Bu tarz ürünleri Türkiye'den almanı tavsiye etmem. He bu arada satıcıya bir mesaj atarak, paket üzerine 20$ yazmasını rica etmeyi unutmma, eğer alırsın :)
cevap için teşekkür ederim. aliexpress te ingilizce sürümler mevcut. Onlardan birini alabilirim ancak haftalarca beklemek de istemiyorum. Aradaki fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük. O yüzden sordum tr fiyatı düşer mi diye. Ben alıp beklemeye başladıktan sonra tr fiyatı 200 tl altına inerse kötü olur.

Mertinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
iPhone 6S
Meslek
Graphic Designer
Konular
0
cevap için teşekkür ederim. aliexpress te ingilizce sürümler mevcut. Onlardan birini alabilirim ancak haftalarca beklemek de istemiyorum. Aradaki fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük. O yüzden sordum tr fiyatı düşer mi diye. Ben alıp beklemeye başladıktan sonra tr fiyatı 200 tl altına inerse kötü olur.
İngilizce sürümü yok, yalan onlar. Daha Çin sürümü yeni çıktı. Mi forumda baktım, ingilizce yazılım gelicek, beklemede kalın yazmışlar.

Üst Alt