- Adım
- recep
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 37
Bende stratos istiyorum biride bana pace 2 getirsin selametle
Türkiye'den indirimli alman imkansız, Ali'den 70 TL fark ile daha ucuza alabilirsin. Bu tarz ürünleri Türkiye'den almanı tavsiye etmem. He bu arada satıcıya bir mesaj atarak, paket üzerine 20$ yazmasını rica etmeyi unutmma, eğer alırsınMerhaba. Şu an mı band 3 almak için erken mi? Çok büyük bir indirim olacaksa beklemeyi düşünüyorum. Yoksa 220 tl civarında alacağım. Tavsiyeniz nedir?
cevap için teşekkür ederim. aliexpress te ingilizce sürümler mevcut. Onlardan birini alabilirim ancak haftalarca beklemek de istemiyorum. Aradaki fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük. O yüzden sordum tr fiyatı düşer mi diye. Ben alıp beklemeye başladıktan sonra tr fiyatı 200 tl altına inerse kötü olur.Türkiye'den indirimli alman imkansız, Ali'den 70 TL fark ile daha ucuza alabilirsin. Bu tarz ürünleri Türkiye'den almanı tavsiye etmem. He bu arada satıcıya bir mesaj atarak, paket üzerine 20$ yazmasını rica etmeyi unutmma, eğer alırsın
İngilizce sürümü yok, yalan onlar. Daha Çin sürümü yeni çıktı. Mi forumda baktım, ingilizce yazılım gelicek, beklemede kalın yazmışlar.cevap için teşekkür ederim. aliexpress te ingilizce sürümler mevcut. Onlardan birini alabilirim ancak haftalarca beklemek de istemiyorum. Aradaki fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük. O yüzden sordum tr fiyatı düşer mi diye. Ben alıp beklemeye başladıktan sonra tr fiyatı 200 tl altına inerse kötü olur.
Anlıyorum... sanırım beklemek en iyisi.İngilizce sürümü yok, yalan onlar. Daha Çin sürümü yeni çıktı. Mi forumda baktım, ingilizce yazılım gelicek, beklemede kalın yazmışlar.