Yardım mi band 3 aldım nasıl açacağım

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global kararlı v10.2.1.0
Telefon Modeli
mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
hayatımda ilk defa mi band akıllı bileklik aldım nasıl açacağımı bilmiyorum usb ye takıyorum ekran da kıpırdama yok bir açma tuşu felan mı var acaba ?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
hayatımda ilk defa mi band akıllı bileklik aldım nasıl açacağımı bilmiyorum usb ye takıyorum ekran da kıpırdama yok bir açma tuşu felan mı var acaba ?
Kutudan çıktığında muhtemelen şarjı kalmamıştır. Şarjı hiç bulunmadığı için ilk tepkiyi verebilmesi için bir miktar şarjının dolması gerekir. Bilgisayarınızda ya da 5v-1A veren sıradan bir şarj cihazı ile 15 dk civarı şarj edilmesi ilk tepki için yeterlidir. Onun dışındaki bir anormal durum varsa cihaz sorunlu olabilir.

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim şuan cihaz hiç bir şekilde açılmıyor telefonumun adaptörü ile şarja taktım ama şarj simgesi felanda görünmüyor

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
teşekkür ederim şuan cihaz hiç bir şekilde açılmıyor telefonumun adaptörü ile şarja taktım ama şarj simgesi felanda görünmüyor
15-20 dk olduğu halde hala bir tepki yoksa, Saatin şarj adaptöründe bulunan şarj pinleri ile saatin üzerinde bulunan pinlerin birbirine temas ettiğinden eminseniz saatte bir sorun olabilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bir daha kontrol ediyorum eğer olmassa iade ederim artık hepsiburada dan almıştım

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
şimdi bir daha kontrol ediyorum eğer olmassa iade ederim artık hepsiburada dan almıştım
Siz gereken aşamaları yaptığınız halde cihaz tepki vermiyorsa, ürünü hepsiburada satıcılı olarak aldıysanız sorunsuz iade edersiniz.
Sakin sakin denemelerinizi yapmaya devam edin :)

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

şarja takın birakın öyle yarım saate en kötü açılır uzun süre kapalı şarj olmadna kaldıklarından oluyor bazen 1 saati geçerse ve açılmaz ise yollayın geri ,

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
bugün mi band 3 ü yurtiçi kargo ile geri gönderdim hiç bir şekilde görüntü alamadım şuan aldığım mağaza ya geri gidiyor piriz de baya bi şarjda tuttum uçlarını kontrol ettim ama bi türlü ekrana görüntü gelmeyince hepsiburada nın samaliletişime geri gönderdim yardımlarınız için bütün miui ailesine teşekkür ederim iade veya değişim yapmalarını söyledim sanırım ürün ayıplıydı

Oyla:
Üst Alt