- Adım
- emre
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 6
Benim de menü de at var tavşan var birde saat teması pixelleşmiş küçük küçük noktalar halinde saat teması yapmışlar.
Direk fitness for mi band üzerinden mi kuracağım bunu?burdaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.neon temada var onu yükleyin tavşansız olanı seçilebşlir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gadgetbridge den kurmayı dene olursa bildirim yapDirek fitness for mi band üzerinden mi kuracağım bunu?
Evet notify and fitnessdan kurmak daha sağlıklı. Gadgetbridge kullanmanızı önermem fw kurulumlarında.Direk fitness for mi band üzerinden mi kuracağım bunu?
Bu custom resourceleri bi türlü sevemedim.Gadgetbridge ile kurdum sonra türkçe dosyayı kurdum sonrada tüm dilleri içeren 3.5.2 mifit kursum eşleşmesi biraz1dksürdü
şuan sorunsuz çalışıyo
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Direk ben bu temayı notify fitness üzerinden kursam sadece herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba?Gadgetbridge ile kurdum sonra türkçe dosyayı kurdum sonrada tüm dilleri içeren 3.5.2 mifit kursum eşleşmesi biraz1dksürdü
şuan sorunsuz çalışıyo
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.