Yardım Mi band 2 telefon ekranı açıkken titreşim veriyor

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
Yazın Semers'ten aldığım mi band 2 bileklikte aldığımdan beri yaşadığım bi sorun bu, hiç kimsenin yaşadığını duymadım. Sadece benim yaşadığım bi sıkıntıysa cihazda sorun olduğunu düşünüyorum, benim haricimde bu sıkıntıyı yaşayanların da konuya yazmasını rica ediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Uygulama ayarlarındaki "sadece ekran kapalıyken bildirim ver" seçeneği seçili olmasına rağmen ben telefonda bir şeylerle uğraşırken, örneğin, whatsapptan mesaj geldiğinde bileklik gereksiz olarak titreşim veriyor, olması gereken sadece ekran kapalıyken vermesiyken. Uygulamadan kaynaklı olduğunu düşündüm en başta play storedaki mi fit uygulaması hariç başka uyarlanmış uygulamaları da yükledim, hepsinde yaşadım bu sıkıntıyı. Ki, uygulamayla alakalı olsa başkasında da olur aynı durum. HiddeNKinG ile konuyu konuştuğumda, sadece sıkıntının kullandığım uygulamalardan kaynaklanabileceğini, cihazın buna müdahele edemeyeceğini söyledi. Eğer ki uygulamadan değil de cihazdan kaynaklanıyorsa da 2 yıl garanti verilen cihazın değişimini yapacaklarına eminim.

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Yeni konu acmak istemedim. Bende ise şöyle bir sorun var.
Cagri geldiginde telefonu açıp konusurken, mi band titremeye devam ediyor. Mi banddaki tuşa basmadan titresim kapanmiyor.

Bu sorunu yaşayan var mı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu apk ile sorunsuz kullanıyorum hocam.
bende bu da çözüm olamadı hocam yarın tekrar denicem ama bi umut

Yeni konu acmak istemedim. Bende ise şöyle bir sorun var.
Cagri geldiginde telefonu açıp konusurken, mi band titremeye devam ediyor. Mi banddaki tuşa basmadan titresim kapanmiyor.

Bu sorunu yaşayan var mı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arada yapıyor hocam bende de çok uzun sürmüyor ama 2-3 saniye sonra en fazla susuyor

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ben de mi band 2 kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ancak ekran açıkken bildirim gelmesi ile ilgili bir sorun ile karşılaşmadım saatin güncellemelerini yaptınız mı acaba, başka bir telefon ile de denemek belki sonucu değiştirebilir. Arama geldiğinde titremeye devam etme olayı bende de oluyor ama telefonu çağrı geldiğinde hızlı açtığım zamanlarda oluyor açtığımı farketmiyor galiba ondan titriyor

Oyla:

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de mi band 2 kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ancak ekran açıkken bildirim gelmesi ile ilgili bir sorun ile karşılaşmadım saatin güncellemelerini yaptınız mı acaba, başka bir telefon ile de denemek belki sonucu değiştirebilir. Arama geldiğinde titremeye devam etme olayı bende de oluyor ama telefonu çağrı geldiğinde hızlı açtığım zamanlarda oluyor açtığımı farketmiyor galiba ondan titriyor
güncellemeleri tam hocam, iki aydır mi 6 kullanıyorum ondan önce lg kullanıyodum onda da yaşıyodum

Oyla:
Üst Alt