Yardım Mi Band 2 Şarj Süresi

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
üsteledim örnekler de verdim ama kabul etmiyorlar. beğenmiyorsanız ürünü bize gönderin iade alalım dediler. ama kargo ücreti sizin tarafınızdan ödenmek koşulu ile. ya da ürünün değişimini yapalım dediler ürünü bize gönderin ama kargo ücretini siz karşılarsınız dediler. ya da 8 dolar hediye verelim kapansın bu konu dediler (kısaca).
Araştırdınmı hocam kargo ücreti ne kadar muhtemelen banada aynı cevabı verecekler.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Mutlaka sıkıntı vardır 15 günün altına hiç düşmedi.

enes45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
5
Ben 04.12.2017'de şarj ettim.O günden beri kullanıyorum.40 günü geçti.Şu an itibariyle tam olarak %40 şarjı var cihazın.
Cihazı gün boyu takıyorum.Sabahları uyandırma özelliği açık.Sürekli bluetooth özelliği kapalı.Ara sıra açıyorum.Belki 3-4 günde bir.

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7

Gelen yanıt aşağıdaki gibi.

Sevgili Bayram,

Gearbest'la iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Bilgilerinizi aldık.

Bu sorunu teknik ekibimizle doğrulamalıyız ve mümkün olduğunca çabuk bir güncelleme ile size geri döneceğiz. Ardından, bu konuyu memnuniyetinize çözeceğiz.

Mesajımızı almak için herhangi bir nedenimiz yoksa, 2 iş gününden sonra bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Gelen yanıt aşağıdaki gibi.

Sevgili Bayram,

Gearbest'la iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Bilgilerinizi aldık.

Bu sorunu teknik ekibimizle doğrulamalıyız ve mümkün olduğunca çabuk bir güncelleme ile size geri döneceğiz. Ardından, bu konuyu memnuniyetinize çözeceğiz.

Mesajımızı almak için herhangi bir nedenimiz yoksa, 2 iş gününden sonra bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
aynı cevabı bana da verdiler. 2 gün sonra sorduğumda 3 günde şarj bitmesi normal demişlerdi. inş. sizin işiniz olumlu sonuçlanır.

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
arkadaslar konuyla alakasiz ama mi band 2 yi bayagi sicak suyla dus alirken kullanabilir miyiz sorun olur mu?

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
aynı cevabı bana da verdiler. 2 gün sonra sorduğumda 3 günde şarj bitmesi normal demişlerdi. inş. sizin işiniz olumlu sonuçlanır.
Olumlu sonuçlandı.Gearbest in cevabı

Zaman ayırdığın için teşekkürler. Bu sorunu çözmek için bu maddeyi ücretsiz olarak tekrar göndermek istiyoruz. Tahmini süre: 10-25 iş günü Beklemek ister misin? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Olumlu sonuçlandı.Gearbest in cevabı

Zaman ayırdığın için teşekkürler. Bu sorunu çözmek için bu maddeyi ücretsiz olarak tekrar göndermek istiyoruz. Tahmini süre: 10-25 iş günü Beklemek ister misin? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
hayırlı olsun. bana Gıcıklar herhalde.

Üst Alt