Yardım Mi Band 2 eşleştirme sorunu

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu sorunu çözebilen var mı?

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
MiBand2 bu sıkıntı için xiaomi her hangi bir çözüm üretmediğinden, ile sorunu çözdüm. 5 TL pro bölüm satın almak yeterli. yeni bir miband2 almaktansa daha iyi bir çözüm oldu :D

Oyla:

kayalak71

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
taceddin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
BU program tamamen yetiyormu miband2 tüm özellikleriyle calışıyormu acaba

Oyla:

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
Selamlar; Bende Mi Band 2 zedelerdenim. Elden aldığım arkadaş bağlantıyı sonlandırmadığından ben giriş yapamıyorum. Çözüm bulursanız haber edermisiniz? Ben pilin tamamen bitmesini bekliyorum, belki hafızası sıfırlanır diye umut ediyorum ama meredin pilinin biteceği yok 15 gün oldu haala %50 de . Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :)

uygulamayı daha önce denemiştim. bağlanıyor OK diyor fakat değişen yok.
diğerini de denemiştim olmamıştı. ama ikisini de tekrar deneyeceğim.drunk~~
düğmeye basmaya devam ediyorum hala :D

Oyla:

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
Selamlar; Bende Mi Band 2 zedelerdenim. Elden aldığım arkadaş bağlantıyı sonlandırmadığından ben giriş yapamıyorum. Çözüm bulursanız haber edermisiniz? Ben pilin tamamen bitmesini bekliyorum, belki hafızası sıfırlanır diye umut ediyorum ama meredin pilinin biteceği yok 15 gün oldu haala %50 de . Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :)
pil bitse de bir faydası olmayacak onun için beklemeyin. mifit dışında başka uygulamalar kullanmak gerekiyor. şuan için başka bir çözüm yolu yok maalesef.

Oyla:

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
uygulamayı daha önce denemiştim. bağlanıyor OK diyor fakat değişen yok.
diğerini de denemiştim olmamıştı. ama ikisini de tekrar deneyeceğim.drunk~~
düğmeye basmaya devam ediyorum hala :D

Selamlar;
Anladığım kadarıyla " Mi Band 2 " birkaç (Eski model telefon diyebiliriz) telefonda hiç çalışmıyor bazılarında da sıkıntı yaşatıyor.
Sıkıntı yaşanan olaylardan biri şöyle, eşleşen cihazlardan düzgün şekilde ayrılmaz ise başka telefon ile eşleşmiyor (yani bileklik hafızasında eski eşleşen telefon bilgileri olduğundan yani telefonu görmüyor.) Bileklik hafızasının temizlenmesi olmadığı için millet de benim gibi Mi BAnd Notify & Fitness Programını yükleyip onu kullanıyor.Aslına bakarsanız Pro versiyonu güzel de bir program. Ama orjinali dururken niye bunu kullanayım değil mi? Diyeceksiniz ki peki bu program nasıl bağlanıyor? Bu program telefonun MAC edresini direk cihaza yani bilekliğe yazarak bağlantıyı sağlıyor.(Bu işi neden Xiaomi yazılımcıları düşünmemiş bilmiyorum. Belki ilerki versiyonlarda orjinal yazılım da da olur. ).
Yabancı siteleri araştırdığımda ise bilekliğin şarjının bitmesinin beklenmesini tavsiye , bu sayede hafıza sıfırlanır deniyor. İkincisi ise bilekliğin şarj edilen iki metal kısımlarını birbirine değdirerek kontak yapıp sıfırlanabileceğini yazıyor. ( Bunu denemedim önce şarjın bitmesini deneyeceğim).
Velhasıl güzel bileklik ama sorun olunca insanı bıktırıyor. Sizlerde farklı çözüm veya program bulursanız haber ediniz.
Kalın sağlıcakla

Oyla:

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
Selamlar;
Anladığım kadarıyla " Mi Band 2 " birkaç (Eski model telefon diyebiliriz) telefonda hiç çalışmıyor bazılarında da sıkıntı yaşatıyor.
Sıkıntı yaşanan olaylardan biri şöyle, eşleşen cihazlardan düzgün şekilde ayrılmaz ise başka telefon ile eşleşmiyor (yani bileklik hafızasında eski eşleşen telefon bilgileri olduğundan yani telefonu görmüyor.) Bileklik hafızasının temizlenmesi olmadığı için millet de benim gibi Mi BAnd Notify & Fitness Programını yükleyip onu kullanıyor.Aslına bakarsanız Pro versiyonu güzel de bir program. Ama orjinali dururken niye bunu kullanayım değil mi? Diyeceksiniz ki peki bu program nasıl bağlanıyor? Bu program telefonun MAC edresini direk cihaza yani bilekliğe yazarak bağlantıyı sağlıyor.(Bu işi neden Xiaomi yazılımcıları düşünmemiş bilmiyorum. Belki ilerki versiyonlarda orjinal yazılım da da olur. ).
Yabancı siteleri araştırdığımda ise bilekliğin şarjının bitmesinin beklenmesini tavsiye , bu sayede hafıza sıfırlanır deniyor. İkincisi ise bilekliğin şarj edilen iki metal kısımlarını birbirine değdirerek kontak yapıp sıfırlanabileceğini yazıyor. ( Bunu denemedim önce şarjın bitmesini deneyeceğim).
Velhasıl güzel bileklik ama sorun olunca insanı bıktırıyor. Sizlerde farklı çözüm veya program bulursanız haber ediniz.
Kalın sağlıcakla
ben 2 aydır Notify & Fitness for Mi Band pro ile kullanıyorum. yenisini alıp orjinal programı ile kullanmayı düşünüyorum artık.

Oyla:

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Selamlar.

GeekBuying sitesinden daha önce bir mi band 2 almıştım. Onu ben kullanıyordum. Geçenlerde bir tane daha aldım. Kızımın kullandığı Lenova A7010 ile eşletiremedik bir türlü.
Bende kendi kullandığımı telefondan kaldırıp kızıma verdim ve anında gördü cihazı. Fakat yeni mi band 2'yi ne yaptıysam telefonum RedmiNote3 pro ile eşleştiremedim.
Lenovo ile sorun yaşayabilir cihaz ama benim telefonumda xiaomi olduğu için kolaylıkla eşleşir diye düşündüm. Ne yaptıysam olmadı. Şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.

Oyla:

babdeyd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Babdeyd
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
8
Merhaba Arkadaşlar,
Telefonumu sıfırladım, haliyle tüm uygulamalar silindi. Mi fit uygulamasını tekrar yükledim kullanıcı adım ve parolam ile giriş yaptım. Lakin eşleşmiş cihaz görünmüyor, eşleştirmeyi denediğimde de "bileklik b...d profille eşleşmiş durumda, eşleştirmeyi bitirin vs" diyo. Bilekliğin eşleştirilmiş dediği profil zaten benim profilim, telefonda aynı telefon. Nasıl bişeydir anlamadım.
Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımlarınızı rica ediyorum.
En son ihtimal Heps...da'ya garantiden servise göndereceğim.

Son düzenleme:
Oyla:

babdeyd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Babdeyd
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
8
Arkadaşlar anlaşılan çözüm önerebilen yok. En azından servise gönderip tamir ve/veya değişim işleriyle uğraşan varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın.

Oyla:
Üst Alt