- Adım
- Tugay
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 5
Herkese merhabalar,
Bir çok kişinin akıllı alarm ile zinde uyanmak, değişik modlar ile zamanında uyanmak, horlama ve sayıklama kaydı yapmak, uyku düzenini izlemek ve benzeri amaçlarla bağımlısı olduğu Sleep As Android uygulaması sonunda xiaomi mi band 2 tarafından da destekleniyor!
Bu yönde çok fazla talep vardı ancak xiaomi gerekli desteği vermiyordu, fakat playstore'daki Tools & Mi Band uygulaması ile artık bu mümkün.
Telefonunuzda:
-
-
-
uygulamalarının son sürümleri yüklü olması halinde bilekliğinizi sleep as android uygulamasında kullanabiliyorsunuz. Bir gecelik uyku izlemesinde %4 civarı bileklik bataryasını düşürüyor bu değer diğer bilekliklerle kıyaslayınca çok çok iyi. Mi Fit'in uyku izlemesi ve akıllı alarm özelliklerinden benim gibi memnun olmayanlar çok daha gelişmiş olan sleep as androidi kullanabilirler.
Ayrıca Tools & Mi Band uygulaması sadece sleep as android kullanmak için değil, mi band 2'yi tüm donanımsal kabiliyetleriyle tam anlamda kullanmak, istediğiniz özelleştirmeyi yapmak içinde harika bir program. Bu iki uygulamayı mi fit in yanına yükledikten sonra keşke şu da olsaymış dediğim hiç bir şey kalmadı benim. Umarım sizin de işinize yarar, iyi forumlar.
Bir çok kişinin akıllı alarm ile zinde uyanmak, değişik modlar ile zamanında uyanmak, horlama ve sayıklama kaydı yapmak, uyku düzenini izlemek ve benzeri amaçlarla bağımlısı olduğu Sleep As Android uygulaması sonunda xiaomi mi band 2 tarafından da destekleniyor!
Bu yönde çok fazla talep vardı ancak xiaomi gerekli desteği vermiyordu, fakat playstore'daki Tools & Mi Band uygulaması ile artık bu mümkün.
Telefonunuzda:
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
-
(ücretlisi tavsiye edilir)uygulamalarının son sürümleri yüklü olması halinde bilekliğinizi sleep as android uygulamasında kullanabiliyorsunuz. Bir gecelik uyku izlemesinde %4 civarı bileklik bataryasını düşürüyor bu değer diğer bilekliklerle kıyaslayınca çok çok iyi. Mi Fit'in uyku izlemesi ve akıllı alarm özelliklerinden benim gibi memnun olmayanlar çok daha gelişmiş olan sleep as androidi kullanabilirler.
Ayrıca Tools & Mi Band uygulaması sadece sleep as android kullanmak için değil, mi band 2'yi tüm donanımsal kabiliyetleriyle tam anlamda kullanmak, istediğiniz özelleştirmeyi yapmak içinde harika bir program. Bu iki uygulamayı mi fit in yanına yükledikten sonra keşke şu da olsaymış dediğim hiç bir şey kalmadı benim. Umarım sizin de işinize yarar, iyi forumlar.