Soru Mi Band 2 Alarm Sorunu!!!

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhaba, konu ile bağlantılı bir soru sorayım ben de. Ben de mi band 2 kullanıyorum ve farkettim ki alarm için uyguladığı titreşim sanki ilk zamanlara göre daha uzun ve ağır oluyor gibi. Yani sanki şarjı bitmeye yaklaşmış da hani pili az kalmış gibi titriyor cihaz. Mi fit ya da başka bir uygulamadan bu titreşim yoğunluğunu vs ayarlayabiliyor muyuz ?

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Merhaba, konu ile bağlantılı bir soru sorayım ben de. Ben de mi band 2 kullanıyorum ve farkettim ki alarm için uyguladığı titreşim sanki ilk zamanlara göre daha uzun ve ağır oluyor gibi. Yani sanki şarjı bitmeye yaklaşmış da hani pili az kalmış gibi titriyor cihaz. Mi fit ya da başka bir uygulamadan bu titreşim yoğunluğunu vs ayarlayabiliyor muyuz ?
öyle bir ayar yok malesef cihaz güncellemesi varmı onu denetlemenizi öneririm.

Aysegullcann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayşegül
Cihazım
Iphone 6s
Konular
0
Merhaba konusu açılmışken bende bi soru sorayım ios da kullanıyorım alarmı uygulamayı ilk indirdiğim gün kurdum ama sadece o sabah çaldı tekrar çalmadı şuanda alarm kuramıyorum yani alarm diye bi seçenek yok veya ben bulamadım banada bi yardımcı olurmusunuz ?

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Merhaba konusu açılmışken bende bi soru sorayım ios da kullanıyorım alarmı uygulamayı ilk indirdiğim gün kurdum ama sadece o sabah çaldı tekrar çalmadı şuanda alarm kuramıyorum yani alarm diye bi seçenek yok veya ben bulamadım banada bi yardımcı olurmusunuz ?
merhaba iyi akşamlar ''Sırayla Mi Fit-Profil-Mi Band2-Alarm şeklinde ulaşabilirsiniz''.Sorun olursa yardımcı olurum yine.

Derin_Darbe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
konuyu tekrar açıyorum ama benim mi band 2 de alarm 10 saniye çalıp kendi kendine kapanıyor bende alıştığım için hemen uyanamıyorum eskiden böyle değildi ben düğmeye basınca kapanıyordu sorunu nasıl çözebilirim

Üst Alt