Mi Band 1S ilk Veriler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hadi ya :( ben şarja kattım daha. Neyse bu sefer böyle olsun. Umarım zarar görmez..
Cihazın pil kapasitesi çok düşük olduğu için çok düşük akımlarla şarj edilmesi gerekir. Bu da Notebook yada Pc'lerin usb portlarıyla 500mA gibi bir akımla sağlanır. Powerbank'ler ve Adaptörler de genelde 1A yani 1000mA üzerinde akım verirler. Xiaomi powerbank'leri ise otomatik olarak akımı ayarladığı için akımı düşürür. Ancak çok düşük olunca şarjı keser. Bu nedenle Miband'leri usb port üzerinden şarj etmek tavsiye edilir.
İlk günler şarj biraz hızlı bitebilir. Bir iki şarj sonrasında en az 30 gün gidecek bir şarj döngüsü oluşur. Benim genelde 40 küsur günü bulmaktadır. Tabi bendeki kalp ritmini ölçmeyen model.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Anladım hocam teşekkür ederim. İki titreşim belki az olabilir ve dalgın olunca hissedilmeyebilir ama altı titreşim yeterli olur sanırım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emin ol hocam kesinlikle yeterli oluyor

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Cihazın pil kapasitesi çok düşük olduğu için çok düşük akımlarla şarj edilmesi gerekir. Bu da Notebook yada Pc'lerin usb portlarıyla 500mA gibi bir akımla sağlanır. Powerbank'ler ve Adaptörler de genelde 1A yani 1000mA üzerinde akım verirler. Xiaomi powerbank'leri ise otomatik olarak akımı ayarladığı için akımı düşürür. Ancak çok düşük olunca şarjı keser. Bu nedenle Miband'leri usb port üzerinden şarj etmek tavsiye edilir.
İlk günler şarj biraz hızlı bitebilir. Bir iki şarj sonrasında en az 30 gün gidecek bir şarj döngüsü oluşur. Benim genelde 40 küsur günü bulmaktadır. Tabi bendeki kalp ritmini ölçmeyen model.

Çetin Hocam şimdi tam anlayamadım? Powerbank ile şarj edebilir miyiz? Evde Xiaomi 10000 ve Zmi 10000 var. Birde bu akıllı telefonlar daha her iş görür oldu. Pc yi en son ne zaman açtığımı hatırlamıyorum..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çetin Hocam şimdi tam anlayamadım? Powerbank ile şarj edebilir miyiz? Evde Xiaomi 10000 ve Zmi 10000 var. Birde bu akıllı telefonlar daha her iş görür oldu. Pc yi en son ne zaman açtığımı hatırlamıyorum..
Hayır edemiyoruz. Xiaomi powerbank'lerini maalesef ben kullanamadım. Miband çok az akım çektiği için powerbank şarjı kesiyor.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hayır edemiyoruz. Xiaomi powerbank'lerini maalesef ben kullanamadım. Miband çok az akım çektiği için powerbank şarjı kesiyor.

Teşekkürler hocam ne yapalım mecbur açacağız pc yi :) Hocam birde bu farklı ışıkta led seçeneği ayarını bulamadım ben?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teşekkürler hocam ne yapalım mecbur açacağız pc yi :) Hocam birde bu farklı ışıkta led seçeneği ayarını bulamadım ben?
Bendeki sadece beyaz hocam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eski versiyonda renk seçeneği yoktu demi. Pardon hocam.
İlk versiyon Miband'ler renkliydi. 2. nesillerin ledleri sadece beyaz oldu. 1S'te durum nedir bilmiyorum.

beyazmumya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
E5803
Meslek
hemşire
Konular
0
Mi4 ve Miband 1 ile bir sıkıntı yok.

Mi 1s anroid 6.0 cihazlarla eşleşme problemi yaşiyor başka markalarda denedim baglantı kurulamitor diye hata veriyor ama 5.0 ve 5.1 let ile calişiyor

Üst Alt