Yardım Mi Arayüz Hatası

Capt90

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
mi6
Konular
1
Merhabalar,
Mi6 cihazımı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, haftalık olarak telefona gelen güncellemeleri yapıyordum.
Fakat meslegim geregi yılın 7 8 ayı yurt dısındayım. Afrika'da internet bulup güncellememi yaptım fakat mi'nin kendi hava durumu tahmin, store güncellemelerini yaparken duvar kagıtları güncellemesinide yaptım ve bundan sonra cihazım arayüz hatası vermeye basladı. Cihazı her acısımda arayüz hatası verdi ve özetle,bildir kısımlarına bastıgımda cihazım kapanıp yeniden acıldı. Acıldıgında ise karsıma reboot, wipe ve connect with mi assistant tercihleri cıktı. Reboot yaparak actıgımda yeniden aynı sorunla karsılastım. Defalarca denememe ragmen sonuc degismedi. Sonrasında afrikadan brezilyaya gitmek üzere yola cıktık ve internet baglantım mevcut degildi. Cihazı pcye bağlamadım direk wipe yaparak yeniden kuruluma gectim. Cihazım ilk acılısta unlocked gözüküyor. Mi account kısmına kadar geliyorum fakat cihaz 737***442 gibi mi account a baglı diye gözüküyor ve etkinlestirilemiyor(mi account sifremi biliyorum). Bu arada wifi olarak buradaki wifiyi görmüyor. Buradaki internet sisteminde biz önce wifiye baglanıp daha sonra tarayıcı üzerinden kendi hesaplarımız ile okyanus asırı internet kullanıyoruz, sebebi bu olabilirmi emin değilim. Ne yapmamı önerirsiniz ? 10 gün sonra Brezilya santosta olacagız, orada bir cözüm bulabilirmiyim bilmiyorum. Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam mayıs bası ortası gibi dönecegim. Fakat burada telefon isini halletmem gerekiyor. Ne yapmamı önerirsiniz, bu repair uğrastırıcı birsey mi olacak sizce ?
Daha önce repair yapan arkadaşla iletişime geçin hocam.

Oyla:

Capt90

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
mi6
Konular
1
Daha önce repair yapan arkadaşla iletişime geçin hocam.

Hocam tesekkurler. Simdi santostayim burdan yeni telefon aldim. Bu efs ucma olayina istinaden suan benim elimde imei repair yapan arkadasin yedeklemem icin verdigi 2 tane xqcn uzantili dosya var, bu dosyalar ile telefonumu TR'ye geldigimde sorunsuzca kurtarabilirmiyim ? Yani suan ben sorunun ne kadar buyuk oldugunu kavrayabilmis degilim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Oyla:
Üst Alt