Yardım mi app store dil değiştirme

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
xiaomi mi mix 3
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar merhaba mi uygulamalarını güncelleştirmek amacıyla mi app store indirdim ama çince hiçbirşey anlamıyorum ve biryerde çince storeden güncelleme yaparsam güncellediğim uygulamanında dilinin değişeceğini okudum. bu yüzden korkuyorum.. bu dili değiştirmenin bir yolu var mı?

bir başka sorum ise miui 10.2 .2 stable sürüm yüklü.. ne zaman denetle desem güncel yada sunucu sorunu var hatası alıyorum.. yeni güncelleme var ama ben mi alamıyorum anlamadım.. bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Dostum eu romda sistem uygulama guncelleyici yok, ekran görüntülerine baktım sende global değil eu rom var. Temalarda ve bi kaç uygulama güncelleyince açılmıyor. Ayarlar uygulamaları yönete gir, guncelledigin ve sorun olan uygulamaları bulup güncellemelerini kaldır, sıfırdan rom kurmana gerek yok
eyvallah dostum tema güncellemesi kaldırmayı kurcalarken çözdüm düzeldi cevap için teşekkürler..

şimdi ben bu sayfayı inceliyordum bendeki romda ota güncelleme var mı? 2 hafta oldu cihazı alalı 1 güncelleme bile gelmedi.. eu rom betaya geçmek istesem sıfırdan mı kurulum gereliyor?
İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Son düzenleme:
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
eyvallah dostum tema güncellemesi kaldırmayı kurcalarken çözdüm düzeldi cevap için teşekkürler..

şimdi ben bu sayfayı inceliyordum bendeki romda ota güncelleme var mı? 2 hafta oldu cihazı alalı 1 güncelleme bile gelmedi.. eu rom betaya geçmek istesem sıfırdan mı kurulum gereliyor?
İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları
Stabil romda ayda bir olur en az güncelleme. Telefondan ne memnuniyetsizliklerin var güncelleme istiyorsun yazarsan daha iyi olur.? Bana sorarsan kullan stabil bak keyfine, her yeni güncelleme de çok iyi olacak diye birşey yok

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Stabil romda ayda bir olur en az güncelleme. Telefondan ne memnuniyetsizliklerin var güncelleme istiyorsun yazarsan daha iyi olur.? Bana sorarsan kullan stabil bak keyfine, her yeni güncelleme de çok iyi olacak diye birşey yok

kilit ekranı bildirim sıkıntısı var iostan yeni geldim android dünyasına ve bildirimleri saçma bir şekilde birleştiriyor.. belki bir sonraki güncellemede düzelir diye bekliyorum mesela.

bir diğer sıkıntım ise ayarlar menusu içerisinde nerde olursam olayım ana menüye dönüp tekrar ayarlara girdiğimde ayarlar menusunun ana ekranına dönüyorum sinir bozucu bir hata.

ana ekranı sağa kaydırdığımızda gelen hızlı erişim menusunu istediğim gibi özelleştiremiyorum sadece adım sayacı notlar ve kısayollar var. mesela banka uygulamalarının operator kısa yolları vs vs uygulamalarının hiçbirisinin hızlı erişimi yok..

bunlara ek olarak ses çok az ve kalitesiz geliyor Dolby Atmos şimi görür mü? kurmak istiyorum ama mi mix 3 cihazıma uyum sağlar mı? acemi olduğum için bir sorun yaşarsam diye korkuyorum..

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
kilit ekranı bildirim sıkıntısı var iostan yeni geldim android dünyasına ve bildirimleri saçma bir şekilde birleştiriyor.. belki bir sonraki güncellemede düzelir diye bekliyorum mesela.

bir diğer sıkıntım ise ayarlar menusu içerisinde nerde olursam olayım ana menüye dönüp tekrar ayarlara girdiğimde ayarlar menusunun ana ekranına dönüyorum sinir bozucu bir hata.

ana ekranı sağa kaydırdığımızda gelen hızlı erişim menusunu istediğim gibi özelleştiremiyorum sadece adım sayacı notlar ve kısayollar var. mesela banka uygulamalarının operator kısa yolları vs vs uygulamalarının hiçbirisinin hızlı erişimi yok..

bunlara ek olarak ses çok az ve kalitesiz geliyor Dolby Atmos şimi görür mü? kurmak istiyorum ama mi mix 3 cihazıma uyum sağlar mı? acemi olduğum için bir sorun yaşarsam diye korkuyorum..
Hocam ben kilit ekranı kullanmıyorum direk parmak izi ile acıyorum telefonu ama bildirimler de geliyor diye hatırlıyorum. Nasıl birleşiyor falan bilmiyorum yardımcı olmak isterdim.

Ayarları onbellege almaması evet banada saçma geliyor

Hızlı erişim kısayolları için 3 noktaya basıp ekleme silme yapabilirsin ekran görüntüsü ekliyorum

Dolby yada viper işini görür ses için
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

İse

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Xia
Konular
0
Merhaba mi 9se uygulama larn birkaçtanesi ingilice nasıl Türkçe yapabilir miyim yardımlarınız rica

Oyla:
Üst Alt