Yardım Mi Account kapalı cihazlara isteğe göre ROM yapabilirim

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Açık
mi account kapalı cihazlarınız için rom yapabilirim. sıfırlama ile gitmez fakat güncelleme yapılmaması lazım. cihazınızın modeli ve hangi sürüm rom istediğinizi belirtmeniz yeterli. Yapılan rom sp flash tool ile veya başka bir yazılımla hatta adb üzerinden bile atabilirsiniz. benim önerim sp flahs tool.

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
MTK ise biraz sıkıntı hocam. Rom güncellemesi beklemek daha iyi :)
Geliştiricisini yakından tanırım ve çözümüm yok diyor 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende anlamıyorum ki düzeltim kalan 3 sorunumuz NFC,hızlı şarj , bilirim sesi ve alarm sesi ayarlanamaz şekilde Max değerde. En önemlisi şuanlık hızlı şarj ,5 saat sürüyor 25 dakikada 100 olan tel

Oyla:

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Hızlı şarj yeni yapılan asop romda aktif değil 120w yerine 20w-10w arasında şarj oluyor. Romu build eden bunu nasıl çözeceğini bilmiyor arayış içindeyim
muhtemelen romu yapan kişi hızlı şarj desteklemeyen bir cihazın romunu port etti. orjinal hal dosyalarının atılması gerekir.

Oyla:

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
muhtemelen romu yapan kişi hızlı şarj desteklemeyen bir cihazın romunu port etti. orjinal hal dosyalarının atılması gerekir.
Yok port etmedi , bu ilk denememiz değil ColorOS15 port yaptık onda bu sorun yoktu , parmak izi,face id, çalışmadı sistem bi türlü kabul etmedi port yapınca. Şuan 2 sorun kaldı NFC düzeltildi birkaç saat önce. Mümkünse konuyu başka bi konu haline getirmeden özel mesajdan yardım edermisiniz ,hangi hal dosyalarını aktarmalıyım , daha önce .rc dosyalarını denedim sonuç alamadım

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
mi account kapalı cihazlarınız için rom yapabilirim. sıfırlama ile gitmez fakat güncelleme yapılmaması lazım. cihazınızın modeli ve hangi sürüm rom istediğinizi belirtmeniz yeterli. Yapılan rom sp flash tool ile veya başka bir yazılımla hatta adb üzerinden bile atabilirsiniz. benim önerim sp flahs tool.
İyi akşamlar hocam,diyelim Mi accountu kapadım, BL kilidim açık, cihaz Mi11T Pro, şu an EU rom yüklü..bana nasıl bir rom yapabilirsiniz...
Yapmış olduğunuz herhangi bir romun SS leri varmı ve görmemiz mümkün mü acaba? Teşekkürler

Oyla:

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Yok port etmedi , bu ilk denememiz değil ColorOS15 port yaptık onda bu sorun yoktu , parmak izi,face id, çalışmadı sistem bi türlü kabul etmedi port yapınca. Şuan 2 sorun kaldı NFC düzeltildi birkaç saat önce. Mümkünse konuyu başka bi konu haline getirmeden özel mesajdan yardım edermisiniz ,hangi hal dosyalarını aktarmalıyım , daha önce .rc dosyalarını denedim sonuç alamadım
stok rom içinde vendor/lib içinde ki charger , batarya , power gibi bazı dosyalar var. bunları aosp romun içine aktarmak gerekir. tabi bu kesin çözüm diye bir şey yok. bunu biraz da deneme yanılma yöntemi ile test ederek yapmak gerekiyor.

İyi akşamlar hocam,diyelim Mi accountu kapadım, BL kilidim açık, cihaz Mi11T Pro, şu an EU rom yüklü..bana nasıl bir rom yapabilirsiniz...
Yapmış olduğunuz herhangi bir romun SS leri varmı ve görmemiz mümkün mü acaba? Teşekkürler
merhaba hocam iyi akşamlar benim yaptığım cihazın mi şifresi varsa ve bu unutulmuş olabilir veya ikinci el alınmış olabilir cihaz açılmıyorsa veya açıldığında wifi bağlandığı zaman kapanıyorsa bunu çözmek için. Rom yapmaktan kasıt cihazınıza uygun romu seçerek bunu ben düzenliyorum edit yapıyorum. Romda bir değişiklik oldğunu siz fark etmiyorsunuz normal stock rom.

Oyla:

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
stok rom içinde vendor/lib içinde ki charger , batarya , power gibi bazı dosyalar var. bunları aosp romun içine aktarmak gerekir. tabi bu kesin çözüm diye bir şey yok. bunu biraz da deneme yanılma yöntemi ile test ederek yapmak gerekiyor.

merhaba hocam iyi akşamlar benim yaptığım cihazın mi şifresi varsa ve bu unutulmuş olabilir veya ikinci el alınmış olabilir cihaz açılmıyorsa veya açıldığında wifi bağlandığı zaman kapanıyorsa bunu çözmek için. Rom yapmaktan kasıt cihazınıza uygun romu seçerek bunu ben düzenliyorum edit yapıyorum. Romda bir değişiklik oldğunu siz fark etmiyorsunuz normal stock rom.
Test etmek de sıkıntı yok deneyeceğim. DNA-Android, img pack unpack aracını kullanıyorum charge ile ilgili 2 dosya , power ile ilgili 20 dosya , battery ile ilgili dosya bulamadım muhtemelen sorun charge dosyaları ile giderilecek gibi bi ihtimal şimdi dsu ile test edeceğim ,öneriniz için teşekkürler hocam 😊

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296

Teşekkürler hocam, ben konuyu tamamen yanlış anlamışım demekki

Oyla:

ased72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 13 p
Konular
1
Redmi 13 pro plus olurmu

Oyla:
Üst Alt